Riktig Fish Oil Doser for barn

December 28

Fiskeolje er et utdrag selges i de fleste helsekostbutikker over hele landet. Det selges vanligvis i et supplement eller flytende form, og er høy i EPA og DHA, to fete oljer. En studie gjennomført av American Dietetic Association rapportert at syrer i fiskeolje hjelpe til å redusere fettavleiringer i blodårene. Oljen kan også redusere risikoen for å utvikle leddgikt og enkelte kreftformer, inkludert bryst, tykktarm og prostata kreft, og kan redusere risikoen for visse lærevansker. kan administreres fiskeolje til barn som en del av et sunt og balansert kosthold.

Snakk med en barnelege

Før du begynner en fiskeolje diett med barnet ditt, er det viktig å først snakke med en barnelege om fordelene av fiskeolje forbruk. Legen vil hjelpe avgjøre om fiskeolje er riktig for barnet ditt, og vil informere deg om eventuelle ekstra risiko eller komplikasjoner av å ta ekstraktet. Den barnelege vil også bestemme riktig dosering av fiskeolje for barnet ditt.

Kjøpe Høyre Fish Oil Vare for barnet ditt

Selv om fiskeolje er tilgjengelig i flytende form, kan en daglig supplement være enklest for barnet ditt å forbruke, som supplement kan være skjult i andre matvarer eller forbrukes raskt uten noen langvarig smak. Mange selskaper produsere flavored fiskeolje kosttilskudd, inkludert ville bær, appelsin, jordbær og kirsebær flavored kosttilskudd.

Ta Fish Oil Daily

Lær barnet ditt å ta fiskeolje hver dag, gjerne på samme tid for å sikre konsistens. De fleste leger anbefaler barn får 450 til 500 mg fiskeolje en dag, selv om nøyaktige beløpene vil variere og bør bestemmes av en barnelege. Barn blir bedt om ikke å ta mer enn 1000 mg av ekstrakt en dag uten kyndig veiledning, da dette beløpet kan forårsake ubehag i magen og allergiske reaksjoner.