Hvordan å miste vekt med linfrø

March 14

Hvordan å miste vekt med linfrø


Hvis du, som mange mennesker, prøver å gå ned i vekt, kan det være lurt å vurdere å legge linfrø i kostholdet ditt. Linfrø er høy i omega-3 og omega-6 fettsyrer, som fart på stoffskiftet, og i fiber, som hjelper kroppen din å føle deg mett når du spiser et måltid. Linfrø kan også bidra til å redusere cravings for søtsaker. Mange dagligvarebutikker og helsekostbutikker bære linfrø, hele eller bakken, selv om de fleste ernæringseksperter anbefaler å spise bakken linfrø, siden kroppen din er bedre i stand til å fordøye det. Hvis du kjøper hele linfrø, kan du enkelt male den i en kaffekvern.

Bruksanvisning

1 Kjøp en pose med hele linfrø og lagre den i en lufttett beholder på et tørt og kjølig sted, for eksempel et skap eller kjøleskap.

2 Ta kontakt med en ernæringsfysiolog, ernæringsfysiolog eller din primære omsorg lege om hva anbefalt daglig inntak av linfrø ville være for deg. Som en generell retningslinje, foreslår Diet Channel tar 1-3 ss. av bakken linfrø per dag. Ifølge Nutrition Review, kan enkeltpersoner øke dosen basert på deres behov.

3 Grind ditt anbefalte daglige mengden av linfrø i en kaffekvern. Del linfrø i tre deler og legge en til hver av de tre daglige hovedmåltidene. Alternativt kan du strø bakken linfrø i løpet av frokostblandinger, yoghurt, rister, salater, etc. og bake det inn i brød og andre bakevarer.