Løvetann te og vekttap

August 30

Løvetann te og vekttap


Løvetann te hjelper mange mennesker til å gå ned i vekt - først og fremst vann vekt. Det fungerer som et diuretikum, øke produksjonen av urin ved å tegne salt og vann fra nyrene.

Historie

Løvetann te, løvetann rot, blader og ekstrakt har blitt brukt i århundrer for å hjelpe med en rekke plager. De gamle kinesiske, tidlige amerikanske nybyggere og indianere ble alle kjent for å bruke løvetann i flere former som en vanlig medisin.

effektivitet

Hvis blir brukt som et vanndrivende å kaste vann vekt, gir løvetann te den ekstra bonuser for å hjelpe med høyt blodtrykk og leversykdommer.

andre bruksområder

Løvetann te har bruksområder som går utover sin effektivitet som et vanndrivende. Det er en god kilde for kalium, det kan anvendes som en urte renere for lever og nyrer, kan det lindre forstoppelse, og det tjener som en utmerket kilde til energi.

Velge en Tea

Løvetann te kan være laget av løvetann rot, blader eller blomster. Alle er effektive, men te laget av blomsten rot er oftest anbefalt for vekttap. Velge form - teposer, pulver eller kapsler - er helt et spørsmål om personlig preferanse.

berømte Ties

Jillian Michaels, en velkjent fitness ekspert, ga løvetann te en stor plugg da hun kunngjorde at hun brukte den til å regelmessig mister vann vekt.