Hjemmelaget Natural Tannkrem

December 29

Hjemmelaget Natural Tannkrem


Du trenger ikke å kjøpe dyre eller de nyeste tannpleie produkter for å holde tennene og tannkjøttet sunt og rent. Sunn, hvite tenner og frisk pust er en viktig del av det som gjør deg attraktiv for andre mennesker og er avgjørende for god helse. Hjemmelaget naturlige tannkremene kan gjøre jobben like godt og er billig å lage. Forbrukere som gjør hjemmelaget tannkrem spare penger, men ikke å måtte betale for reklame og pakking av de kommersielle produkter.

Bruksanvisning

1 Hell ¼ kopp vegetabilsk grade glyserin i en ren krukke med lokk. Du finner dette nyttig produkt i helsekostbutikker og apotek.

2 Legg ¼ kopp natron til glasset. Baking soda er plassert på baking varene midtgangen på din dagligvarebutikk.

3 Place 10 til 15 dråper peppermynte (food grade) essensielle oljen i glasset. Du kan finne mange varianter av eteriske oljer på helsekostbutikker og apotek.

4 Rør ingrediensene godt med en teskje.

5 Plasser en liten mengde av blandingen på våt tannbørste og pusser tennene som vanlig. Skyll godt. Du vil ha rene, sunne tenner og frisk pust hvis du bruker blandingen to ganger om dagen i morgen og om natten.

Hint

  • Sørg for å floss tennene daglig for å forebygge hull i tennene og tannkjøttsykdom.
  • Hvis glasset er høy nok, kan du la en plast skje i blandingen. Pastaen er litt runnier enn kommersielle tannkrem, men når du blir vant til det, vil du aldri ønske å kjøpe kommersielle tannkrem igjen.
  • Glycerin blandet med en liten bit av vann gjør en effektiv fuktighetskrem for hele kroppen. Bare en liten flaske vil vare deg i lang tid og spare penger.
  • Pass på at den essensielle oljen er en food grade stoff.