Hvordan bli kvitt av Tartar og plakk på tennene

June 13

Hvordan bli kvitt av Tartar og plakk på tennene


Plakk er et klebrig stoff på tennene. I løpet av en kort tid, stivner plakk på tennene og danner tannsten. Plakk og tannsten bidra til sykdommer i tenner og tannkjøtt. Hvis tartar ikke er fjernet på en regelmessig basis, kan en person utvikle gingivitt, tidlig stadium av periodontal (tannkjøtt) sykdom, melder American Dental Association. Den beste måten å bli kvitt plakk er en rengjøring av en tannpleier. Regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd kan redusere mye av tartar buildup.

Bruksanvisning

1 Velg en tartar kontroll tannkrem godkjent av American Dental Association, eller ADA. Den ADA kvalitetsstempel vises tydelig på emballasjen til tannkrem og på selve røret.

2 pusser tennene to ganger om dagen i to til fire minutter. Børst i en sirkulær bevegelse på alle overflater av tennene - foran, bak og topp. Børste tungen også. Dette bidrar til å kvitte seg med bakterier der.

3 Rengjør mellom hver tann med tanntråd eller tann tape. Floss bidrar til å fjerne tannsten buildup mellom tennene.

4 Rengjør munnen med munnvann godkjent av ADA. Dens stempel vises tydelig på forsiden etiketten på flasken. Mange munnskyllevann på markedet i dag bidra til å fjerne plakk. Nipp munnvann, hold den i munnen og swish den rundt i minst 20 sekunder. Retten munnvann kan drepe bakterier og fjerne plakk.