Hvordan bli i tråd med dine kroppens energi

August 5

Hvordan bli i tråd med dine kroppens energi


Innstiller til kroppens energi kan hjelpe deg til å fokusere og konsentrere seg om oppgaver eller mål. Det kan hjelpe deg til å slappe av før sengetid eller lade opp før en stor begivenhet. Med praksis, kan du lære å lese din kropp og stille inn hvordan det er følelsen i så lite som 15 minutter.

Bruksanvisning

1 Finn en rolig plass hvor du kan sitte komfortabelt, enten i en stol eller på gulvet. Slå av alle distraksjoner, for eksempel lys, mobiltelefoner eller TV. Spill litt myk, beroligende musikk i bakgrunnen hvis du vil.

2 Face veggen og lukker øynene. Bilde en tomt lerret foran deg, enten i fargen svart eller hvit farge.

3 Pust dypt inn, fylle lungene helt. Hold den i noen sekunder, og puster fullt. Fortsett å puste inn og ut på denne måten i flere minutter, før du begynner å føle deg slappe av. Fokus på hver pust inn og ut for å oppnå avslapping, som vil hjelpe deg å tune inn i kroppen din energi.

4 Tenk på dine armer, ben, føtter og andre kroppsdeler som du puster inn og ut. Føl prikking energi pulserende gjennom dem som du fortsetter å puste. Begynn å tenke på forskjellige farger som du puster inn og ut, for eksempel rød, blå eller gul.

5 Tenk deg den energien du føler deg i dine armer, ben, føtter og andre kroppsdeler sakte beveger seg til endene av kroppen og flyter ut. Du kan bilde i hodet lyn bolter, plusstegn eller annen symbolsk representasjon for energi du ønsker. Tenk deg den energien strømme tilbake inn i kroppen og danner en løkke mens du fortsetter å puste inn og ut.

6 Fortsett picturing energiflyten og puste inn og ut til du kjenner innholdet og i harmoni med deg selv. Dette kan ta alt fra 15 minutter til én time.