Sykehus avkontamineringsmidler Retningslinjer og prosedyrer

October 10

Sykehus avkontamineringsmidler Retningslinjer og prosedyrer


Mange sykehus har dekontaminering retningslinjer og prosedyrer på plass for katastrofeberedskap. Sykehuspersonalet er utstyrt med systemer og protokoller for dekontaminering av pasienter i løpet av ulykker med farlige stoffer samt katastrofer forekommende fra terrorangrep. Occupational Safety and Health Administration er føderalt byrå som hjelper sykehusene utvikle dekontaminering retningslinjer og prosedyrer og håndhever lovene som regulerer dem.

Sykehuspersonalet Prosedyrer

Når en katastrofe hendelse inntreffer som krever dekontaminering, sykehuspersonalet, eller første responders må ta de riktige forholdsregler for å ivareta sin egen sikkerhet før de kan hjelpe pasienter. De blir nødt til å sette på personlig verneutstyr og gå gjennom en medisinsk overvåking vurdering som sjekker slike ting som blodtrykk, temperatur og puls. Første responders må kontrolleres for å fastslå om de er friske nok til å bære sikkerhet plagg og bistå med dekontaminering av pasienter i de DECON enheter satt opp utenfor sykehuset.

Prosedyrer Ambulerende og Unambulatory Pasienter

Pasienter som er i stand til å få seg selv gjennom decon enheten vil bli gitt en decon kit og instruksjoner om dekontaminering prosedyrer. De blir nødt til å fjerne alle sine klær og plassere elementene i den store posen fra decon kit og legg verdisaker i klar plastpose og forsegle både i tredje posen. Posen bør plasseres på et sikkert angitt område og så de bør fortsette gjennom enheten kun iført klær bag tag som fulgte med decon kit. Et sykehus medarbeider vil holde orden på hver pasient går gjennom decon enhet. Bruk av skurebørste og såpe fra kit, bør de vasker seg grundig mens blir overvåket av sykehuspersonalet for å sørge for at de er grundig og gi hjelp om nødvendig. Når fullstendig skylt, skal pasienten kvitte deg med såpe og børste før du fortsetter til neste sone for å tørke av og sette på en ny sykehusklær.

Dekontaminering reglene for pasienter som ikke kan gå på egenhånd inkluderer å bli fulgt av minst fire sykehus ansatte til å bli plassert på en båre eller bakplate og etter å ha fjernet sine klær og Bagasje. Medarbeidere må vaske unambulatory pasienter, skyll og tørk dem av før å hjelpe dem inn i en ren sykehusklær. Ansatte bør være klar til å hjelpe pasienter som krever livreddende støtte og pasienter med briller og / eller stokker kan bruke dem, men de må rengjøres under dekontaminering prosessen også.

Prosedyrer for unge pasienter

De dekontaminering prosedyrer varierer litt for pasientene i barneavdelingen som spedbarn og små barn vil trenge ekstra hjelp hvis en katastrofe inntreffer. De ansatte har til å vurdere de psykologiske behovene til barn, siden de kan være for ung til å forstå hva som skjer og kan bli redd. Barn er vanligvis gitt ID-armbånd, og hvis deres familiemedlemmer er til stede under en katastrofesituasjon alt vil bli gjort for å holde dem alle sammen i løpet av dekontaminering prosessen. Hvis det er mulig, vil barna bli hjulpet med å fjerne klær av en forelder eller omsorgsperson av samme kjønn å vurdere eventuelle beskjedenhet og følsomhet problemer som kan oppstå. Alle som besøker barn på sykehuset er nødt til å gå gjennom sykehuset dekontaminering prosedyrer. Sykehuset ansatte vil prøve å holde dem sammen når du går gjennom dusjen prosessen og håndholdte sprøyter med lavere vanntrykk kan brukes på barn. To voksne er nødvendig for å holde spedbarn under dusjingen fremgangsmåte for å hindre dem fra å gli og når barn er blitt dusjet de skal tørkes i et håndkle eller teppe for å unngå utvikling av hypotermi.