Nyresvikt som komplikasjon Behandling av hypertensjon

March 26

Nyresvikt som komplikasjon Behandling av hypertensjon


Ifølge National Kidney Foundation, fører til nedsatt nyrefunksjon hypertensjon og hypertensjon fører til nedsatt nyrefunksjon. Behandling av hypertensjon er komplisert av den rollen som nyre organene spille. Skadet eller sviktende nyrer hemme og hindre høyt blodtrykk fra å bli senket.

Nedsatt nyrefunksjon & Hypertensjon

Har ditt blod testet for å være sikker på at nyrene dine skiller ut avfallsstoffene i blodet effektivt. Testen viser om det er forhøyede nivåer av blod-urea, urinsyre og kreatinin. Når disse nivåene er høye, du lider av nyresvikt (nyresykdom). Dysfunksjonelle nyrer føre til høyt blodtrykk. Hypertensjon kan ikke behandles uten hensyn til din nedsatt nyrefunksjon.

Høyt blodtrykk skader den lille blodkar i nyrene. Disse blodårene er en integrert del av det nyrene gjør, filtrerer avfall. Dette betyr at behandling av hypertensjon kompliseres av en forverret nedsatt tilstand fordi de svekkede nyrer også heve hypertensjon. Denne kombinasjonen kan øke blodtrykket til alarmerende priser ytterligere påvirker nyrene.

Nærme seg

På grunn av den sirkulære forholdet mellom blodtrykk og nyrefunksjonen, er de to sykdommene behandlet i tandem for å bryte ond sirkel. Hypertensjon vil ikke svare på behandling hvis nyrene er neglisjert og likeså nyrene vil ikke bedre hvis bare din nyresvikt behandles.

medisinering

Legen din vil forskrive medisiner som behandler hypertensjon sammen med narkotika og vitaminer som beskytter nyrene. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du trenger å gjøre er å senke blodtrykket og holde den stødig. Det er noen medisiner som kan hjelpe deg til å gjøre dette. ACE-hemmer og angiotensin II reseptorblokker (ARB) medikamenter vil hjelpe deg i å senke blodtrykket og dette vil beskytte nyrer fra å opprettholde noe mer skade.

ESS

Angiotensinkonverterende enzym (ACE) hemmere er en kategori av legemidler for høyt blodtrykk. Disse medisinene forstørre blodårene, slik at hjertet til å pumpe mer blod lett. Dette senker blodtrykket; bistå nyrer og beskytte dem fra virkningene av høyt blodtrykk.

ARB

Angiotensin II-reseptorblokkere (ARB) redusere kjemikalier som begrense fartøyene. Dette betyr at blodet kan strømme gjennom venene mer fritt, redusere slag trykk. ARB er gitt til pasienter som reagerer dårlig til ACE-hemmere.