Celle Salter og avrevne leddbånd

August 8

Celle Salter og avrevne leddbånd


Alternativ medisin har tilbudt hjelp til mange pasienter som har funnet tradisjonelle medisinske behandlinger utilstrekkelig. Homeopatisk medisin fokuserer på personen som en helhet med et spesielt fokus på forebygging av sykdom og trivsel. Cell salter er kosttilskudd som brukes i homøopatisk medisin som kan hjelpe revet ligament healing.

Hva er Cell Salts?

Enzymene i kroppen krever grunnleggende mineraler for å fungere skikkelig. Celle salter, også kalt vev salter, inneholde mange av disse viktige mineraler. Det er 12 grunnleggende celle salter: tre kalsiumbasert, tre kalium-baserte, tre natrium-basert, en jernbasert, en magnesium-basert og en silika-baserte. En homøopatisk lege vil velge den beste blandingen av disse saltene å behandle en gitt tilstand.

Salter for avrevne leddbånd

Ifølge Elixir.com, kalsiumbasert celle salter er viktig for benhelse og hud helbredelse. Mangel på kalsium fosfat kan manifestere seg som verkende smerte mens mangel på kalsium fluor kan føre til langsom sårtilheling. En annen viktig aktør er magnesium fosfat, som finnes inne i cellene i muskler og nerver. Disse celle salter kan være nyttig i forebygging og behandling revet leddbånd.

ulempene

En avrevet leddbånd er svært vanskelig å reparere uten hjelp av kirurgi. Det finnes ingen studier som beviser effekten av celle salter for ligament reparasjon. Det er imidlertid mange anekdotiske historier for celle salter skal hjelpe helbredelsesprosessen i forbindelse med kirurgi.