Pediatric urologiske kirurgi

October 1

Pediatric urologisk kirurgi er et alternativ for gutter og jenter som har urologiske problemer. Noen ganger urologisk kirurgi behandler urinveisproblemer, men pediatrisk urologisk kirurgi kan også behandle saker som omhandler nyreproblemer. I noen tilfeller er de operasjoner er i stand til å behandle både urologiske og nyre problemer samtidig.

typer

Det finnes to hovedtyper av pediatriske urologiske operasjoner: minimal invasiv kirurgi og rekonstruktiv kirurgi. I minimal invasiv kirurgi, gjør kirurgen små snitt som er omtrent på størrelse med et riskorn. Det faktum at snittene er så liten reduserer helbredelsestiden og smerte ofte forbundet med kirurgi. Rekonstruktiv kirurgi er en mer involvert operasjon som krever større snitt og mer komplekse arbeidet. Denne type kirurgi er ofte utført på barn som har urin som sikkerhetskopierer inn i nyrene.

fordeler

I tillegg til å være i stand til å fjerne urin for tiden i nyrene og arbeider for å sørge for at urinen ikke lenger ryggen opp til dem, Barnekirurgisk også kan bidra til å lindre sengevæting som oppstår hos barn på grunn av urologiske lidelser.

Forhold

Pediatric urologiske operasjoner behandle interne og eksterne genitalia problemer i både gutter og jenter, i tillegg til forhold som påvirker ureter, adrenalin, urinrør og blæreproblemer. Kirurgi kan også behandle kreft som vises langs urogenitaltractus.

Preparat

Barn er ikke tillatt å spise eller drikke etter midnatt dagen før operasjonen. Operasjoner er ofte planlagt for tidlig på morgenen på grunn av dette. Barnet vil bli gitt et medikament etter ankomst til sykehuset som vil indusere avslapning og redusere angst. Etter å ha blitt flyttet inn i operasjonsstuen, vil barnet få narkose.

Post kirurgi

Barnet vil bli overvåket av sykepleiere som sjekker puls, blodtrykk, temperatur og drenering fra rør. Smertestillende medikamenter vil bli administrert. Barn vanligvis er i stand til å behandle matvarer og fluider innen 4 til 48 timer etter operasjonen.