Hvordan bli gravid med cauterized Tubes

November 10

Hva er fint om permanent sterilisering? Det faktum at det ikke er permanent lenger. Kvinner som gjennomgår kirurgi for å cauterize sine egglederne alltid ha den fremtidige muligheten til å gjennomgår kirurgi for å reversere den. Kanskje du har bestemt deg ønsker en annen baby, men rørene er bundet. Tubal ligation reversering er mulig, men det er ikke uten risiko, så ta deg tid og vurdere alternativene nøye.

Bruksanvisning

1 Tenk på dette først. Din nåværende alder og helsetilstand er av vital betydning for beslutningen om å gå videre med tubal reversering kirurgi. Risikoen for å ha en baby med alvorlige misdannelser øker dramatisk med alderen. Også ta kontakt med kirurgen som opprinnelig forutsatt at tubal cauterization. Skaff dine kirurgiske postene slik at en befruktning spesialist vil vite hva hun jobber med.

2 Kostnadsfaktor. Den reversering kirurgi er vanligvis ikke dekkes av forsikringer, med mindre det anses medisinsk nødvendig. Den ut av lommen kostnader for deg kan variere alt fra $ 3000 til $ 7500, ikke inkludert anestesi og sykehus avgifter.

3 Finn en fruktbarhet spesialist. Henvisning og jungeltelegrafen er fortsatt to pålitelige ressurser for å velge en lege. Diskuter dine planer med din fødselslege; sjansene er han kanskje spesialister på fruktbarhet selv eller vet om en kollega som gjør. Ta med kirurgisk rapport med deg til din første kontor besøk for å spare tid.

4 Klargjør for kirurgi. Tubal reversering, selv om det er vanligvis laparoskopisk og gjennomført på poliklinisk basis, er fortsatt kirurgi. Ha orden i sakene før kirurgisk dato og omsorgs arrangert for andre barn, om nødvendig. Du kan velge å ta ferie tid fra arbeid eller diskutere muligheten til å bruke din familie og medisinsk permisjon med sjefen din. De fleste kvinner tilbake til arbeid innen en uke etter operasjonen.

5 Tid for å bli gravid. Når reversering kirurgi er ferdig og du har grønt lys fra legen, er du klar til å begynne å prøve å bli gravid igjen. De fleste fruktbarhet spesialister er enige om at etter en vellykket operasjon, sjansene er du kan bli gravid i noen sykluser (forutsatt at din partners sædkvalitet er utmerket).

Hint

  • Når du vurderer alternativene, ikke rabatt IVF. På grunn av det faktum at noen ganger gjentatte prosedyrer er nødvendig, kan IVF være mer kostbare. Det er imidlertid ikke et kirurgisk inngrep slik at den ikke bære risikoen forbundet med tubal reversering.
  • Enhver kirurgi bærer flere risikoer, inkludert blødning, infeksjon og intern arrdannelse. Diskuter risiko med legen din før operasjonen.
  • Det er ikke en garanti for at du vil bli gravid etter denne operasjonen. Diskuter prosenter og sjansen for å få en ny baby med spesialist.