Hvordan finne en 90-dagers Rehabilitation Center

March 6

Hvordan finne en 90-dagers Rehabilitation Center


Ifølge US Department of Health and Human Services, var det 22,2 millioner mennesker som ble klassifisert som å ha et rusmisbruk eller avhengighet problem i 2008. Det er 30-, 60- og 90-dagers behandlingstilbud lokalisert over hele USA. Mange tilbyr også polikliniske tjenester, for de som ikke kan delta i poliklinisk behandling, eller for de som allerede har fullført en in-pasient-programmet.

Bruksanvisning

1 Gå online til USA rusmisbruk og psykiske helsetjenesten Administration (SAMHSA) nettsider. Adressen finner du nederst i denne artikkelen under avsnittet. SAMHSA tilbyr et rusmisbruk behandlingsanlegg locator som lister over 11.000 avhengighet behandling programmer.

2 Klikk på detaljert søk alternativet som tilbys i menyen på venstre side av skjermen. Skriv inn din by og stat.

3 Velg alternativer som er viktig for deg på din 90-dagers rehabiliteringssenter. Pass på at du inkluderer "Residential langtidsbehandling (over 30 dager)." Den SAMHSA behandling locator vil gi en liste over tilgjengelige behandlingsprogrammer i ditt område.

4 Ring 211 eller besøke deres hjemmeside. Åtti to prosent av befolkningen i USA er nå dekket 211. 211 er sponset av United Way og er en henvisning tjeneste som viser tilgjengelige ressurser samfunnet i området.

5 Besøk ditt fylke regjeringens hjemmeside. De fleste fylker liste rehabiliteringsprogrammer som ligger i området.

6 Spør din lokale avdelingen av AA eller NA. Hvis du ikke er medlem, kan du ringe det lokale kapittel, og de vil være i stand til å gi deg en liste over 90-dagers rehabiliteringsprogrammer i ditt område.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å finne en 90-dagers behandling rehabiliteringssenter på SAMHSA webside, øke miles i søkeradiusen.