Tips om å fjerne mørke sirkler under øynene

July 13

Tips om å fjerne mørke sirkler under øynene


Mange av oss å håndtere med mørke ringer under øynene. Bortsett fra å dekke dem opp med sminke, er det enkle ting du kan gjøre for å lette sirkler. Med noen få ingredienser fra kjøkkenet ditt, kan du bli kvitt disse irriterende sirkler.

Få nok søvn

For mange, mørke sirkler er ofte et resultat av mangel på søvn. Å få nok søvn vil bidra til å redusere utseendet av mørke ringer under øynene. Det er viktig å få åtte timers søvn hver natt. Prøv å slappe av før du går til sengs. Lytt til rolig musikk eller lese en bok. Dette vil ikke fungere for alle, men gi det et forsøk. Hvis du ikke legger merke til kretsene dine falming, så prøv et hjem rette.

Almond olje og honning

Bland 2 ss. mandelolje og 2 ss. av honning sammen i en liten bolle. Gni dette under øynene hver kveld før sengetid. Vask ansiktet i morgen. Denne blandingen vil bidra til å fjerne mørke ringer samt rynker.

Sammen med blandingen øyet, spise 10 mandler daglig. Du vil merke resultater etter ca 20 dager.

Tomat og Lemon

Bland 1 ts. av fersk tomat juice, 1/2 ts. sitronsaft og 1 ts. av gram mel i en lime. Gni denne lim under øynene og la virke i ca 10 minutter. Etter 10 minutter, gni blandingen av med fingrene. Vask ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel og tørk.

Gjør dette minst en gang om dagen. Du vil merke en endring i løpet av få dager. Tomat juice er rik på vitamin A, C og jern som er veldig bra for huden din.