Omega 3 og sin fordel for Betennelse

September 4

Omega 3 og sin fordel for Betennelse


Omega 3 fettsyrer har vist seg å gi mange helsefordeler. Disse flerumettet fett virker til å redusere betennelse i kroppen tilveiebringe lindring for en rekke sykdommer.

Betennelse

Betennelse fører ulike sykdommer og lidelser. Tilstander som leddgikt, astma, inflammatorisk tarmsykdom, hjertesykdom og psoriasis alle resultat fra betennelser.

gikt

Tar omega 3 daglig lindrer leddbetennelse og smerter i leddgikt. Omega 3-fettsyrer kan lindre revmatoid artritt symptomer ved å bidra til moderat immunrespons.

hjerte helse

Tidsskriftet Åreforkalkning rapporter tyder på at Omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje har en gunstig effekt i å forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag. Redusere betennelser og senke LDL kolesterol og triglyseridnivåer med Omega 3 fettsyrer har også vist seg å senke blodtrykket.

Astma

Noen nye studier tyder på at Omega 3 fettsyrer fra Perilla frø olje bedre lungefunksjon hos både barn og voksne. Omega 6 fettsyrer, hovedsakelig avledet fra rødt kjøtt, hadde en negativ effekt forårsaker astmasymptomer forverres.

Tykktarmskreft

Forbruker Omega 3 fettsyrer har vært vist i studier for å bidra til å hindre tykktarmskreft. Studier viser at lave nivåer av omega 3 var en markør for økt risiko for kreft.