Kan Daglig Stretching øke muskelstørrelse?

October 28

Kan Daglig Stretching øke muskelstørrelse?


Hvis du vil ha svulmende muskler, vil daglig strekninger ikke gjøre triks. Men strekker ikke forlenge og slappe av muskelfibre, som kan tilby en rekke fitness fordeler. Hvis du er ny til å utøve, spør en sertifisert fitness instruktør til å vise deg noen grunnleggende strekninger som passer for ditt treningsprogram. Også engasjere seg i en motstand-treningsprogram og passer sunt kosthold, som til sammen er den eneste måten du kan bygge muskler.

Funksjon

I løpet av en strekning, forlenger muskelen som endene trekke bort fra hverandre. Nærliggende bindevev elongates også øker din fleksibilitet. Frekvensen av strekking er også viktig. Mens en rask strekning vil forlenge muskler og bindevev, det kan også forårsake smerte og hevelse. Av den grunn er den tryggeste og mest effektive tilnærmingen til å følge en godt designet program av langsomme, kontrollerte strekninger.

fordeler

Stretching kan ikke legge muskelmasse, men det har mange fitness fordeler. Gjort riktig, stretching kan forbedre koordinasjon; øke fleksibilitet og omfanget av bevegelse; bedre holdning; redusere muskelspenninger, sårhet og stivhet; og øke flyten av blod til musklene, flom dem med næringsstoffer og oksygen, ifølge boken "Fitness Instructor Training Guide," av Cheryl L. Hyde. Stretching er også en effektiv måte å varme opp før du starter en intens treningsøkt. Nøkkelen er å strekke nok til å forbedre ytelsen under den kommende trening uten å overdrive.

Tid

Du trenger ikke å strekke for timer av gangen for å oppnå fitness fordeler mot strekkmerker. Vanligvis fem til ti minutter av strekninger er tilstrekkelig for en enkelt økt, ifølge Hyde. For eksempel kan en typisk treningsøkt inkluderer en strekk session på forhånd for å varme opp musklene, samt en post-workout stretching økt for å kjøle seg ned. Velg en rekke strekninger, slik at alle de store muskelgruppene får litt oppmerksomhet. Hold strekninger i ca 20 sekunder, og fokusere på å slappe av musklene. Hvor ofte du bør strekke avhenger av din fysiske tilstand, treningsprogram og fitness mål. For eksempel, daglig stretching kan være nødvendig hvis du er en idrettsutøver.

Øke muskelmasse

Den eneste måten å legge bulk til musklene er å delta i en styrke-treningsprogram mens du følger en sunn diett. For å bygge muskler kan du velge mellom kroppsvekt øvelser, motstands- øvelser eller vekter. Løfte tunge vekter, for eksempel spurs kroppen å tilpasse seg ved å styrke og bygge muskler. Kroppen din trenger også grunnleggende næringsstoffer for å vokse muskler, slik som protein. Hvis du har spørsmål angående hvilke øvelser som passer for deg, kan en sertifisert fitness instruktør hjelpe deg med å utforme en styrke-treningsprogram og diett som passer for dine treningsmål.