Hvordan gjenopprette fra en Sugar Letdown

December 24

Hvordan gjenopprette fra en Sugar Letdown


Lese etiketten av ingrediensene på baksiden av mat og drikke elementer kan gi deg en idé om hvor mye sukker du spiser hver dag, og hvor mye du trenger å kutte ut av kostholdet ditt for sunn mat. Ifølge American Heart Association, kvinner bør inntak 25 gram sukker daglig og menn bør inntak 37,5 gram sukker daglig. Forbruker store mengder sukker kan føre til en sukker avhengighet eller flere forekomster av sukker høyder som du vil til slutt krasje, forårsaker en nedtur preget av en rekke symptomer.

Bruksanvisning

1 Forbered deg mentalt til å oppleve sukker abstinenssymptomer som cravings, humørsvingninger, depresjon, angst, skjelvinger, tretthet og hodepine. Eliminer matvarer som inneholder raffinert sukker, som snacks, godteri, bakevarer, karbohydrater, juice og brus, fra din handleliste og skap. Dette vil bidra til å hindre deg fra binging og gå tilbake tilbake til usunne matvaner.

2 Bytt ut raffinert sukker med mat som inneholder naturlig sukker, som frukt, grønnsaker og multigrain produkter.

3 Ta en daglig multivitamin å gi kroppen din med den daglige anbefalte mengden av næringsstoffer og mineraler. Sugar bryter ned du immunsystem; men multivitaminer bidra til å øke immunitet.

4 Bygg energi i kroppen ved å spise lav-kalori, lav-fett måltider som kombinerer magre proteiner, som kylling og laks ,, med høy-fiber grønnsaker som grønne blader, blant annet spinat, grønnkål, salat og escarole. Tilsett krydder, olivenolje og andre grønnsaker for smaken. Spis sunn snacks, for eksempel en håndfull nøtter, lite sukker yoghurt, en granola bar eller frisk frukt i mellom måltidene for å holde kroppen energi og for å unngå sult cravings.

5 Drikk seks til åtte glass vann per dag for å skylle giftstoffer ut av kroppen din og for å skape en full følelse i magen, slik at du ikke føler deg sulten.

6 Øvelse daglig i minst 30-45 minutter for å øke endorfiner. Endorfiner øke serotonin i hjernen, noe som skaper følelser av tilfredshet, mye som sukker gjør.

Hint

  • Les etikettene på matvarer før du kjøper dem for å overvåke mengden sukker du spiser.
  • Ikke sulte kroppen din å komme seg fra et sukker nedtur. Når du kroppen når sult-modus, er det mer sannsynlig å overstadig på usunn snacks og søtsaker.