Hvordan bli en eggdonor i Kentucky

August 7

Hvordan bli en eggdonor i Kentucky


En måte å fortsette sirkelen av liv er å bli et egg donor. Det finnes klinikker i Kentucky som vil betale for retten til å høste og bruke kvinnelige egg, men prosessen involverer medisinske, fysiske og psykologiske evalueringer, injeksjon av medisiner, og bekken ultralyd testing. Program krav kan avvike noe, men det er noen standard kriterier. De fleste eggdonasjon programmer krever en kvinne å være mellom 21- og 35-år-gamle, og noen programmer foretrekker en kvinne som allerede har gitt fødsel eller donert egg.

Bruksanvisning

1 Ta en prekvalifisering screening, slik som den som tilbys ved University of Kentucky kvinner Health Care avdeling. Andre programmer kan akseptere kvinner opp til 35 år, men universitetets programmet krever givere til å være mellom 21 og 32. Eggdonorer også må være ikke-røykere med en kroppsmasseindeks på 30 eller mindre.

Typiske data søkt på screening inkluderer alder, høyde, vekt, antall tidligere svangerskap og utdanningsnivå. Noen spørre vil spørre om du ble vedtatt, og en annen tomt kan stå å liste din begrunnelse for ønsket om å bli en eggdonor.

2 Søk elektronisk på en av nettsteder for donasjon klinikker i Kentucky, inkludert fertilitynetwork.com., Fertilitynation.com. eller kyinfertility.com. Eller ved oppmøte på Fertility Clinic of Louisville, 225 Portland Ave., Louisville, eller ved Institute for Reproductive Health, 6900 Houston Rd., Building 600, Suite 450, Firenze.

3 Sett opp en avtale en gang i fruktbarhet senter kontakter deg. Skriv ned en liste over relevante spørsmål, basert på din helsetilstand, for å spørre sentrum ansatte. Hvis du har erfaring med seksuelt overførbare sykdommer, hysterektomi eller diabetes, spør om noen av disse forholdene vil hindre deg fra å bli et egg donor.

4 sender til blod screening eller ultralyd teste de ansatte kan bruke til å bestemme tilstedeværelsen av genetiske mutasjoner, narkotika eller alkohol misbruk eller infeksjonssykdommer.