Hvordan lære barn med ADHD

March 8

Hvordan lære barn med ADHD


Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en lidelse som rammer barn starter så unge som tre og kan vare gjennom hele voksenlivet. ADHD kommer med spesifikke symptomer som kan gjøre det ganske utfordrende å undervise barn berørt av uorden i et tradisjonelt læringsmiljø. Noen endringer er nødvendig for å bedre hjelpe studenter som lider av ADHD lære.

Bruksanvisning

Hvordan lære barn med ADHD

1 Opprett rett klasserommet læringsmiljø. Visse tiltak må iverksettes for å bidra til å holde ADHD student fokusert. Enkle handlinger som å holde pulten sin nær skrivebordet, eller plassere ham på forsiden av klassen, slik at han ikke blir distrahert av å se på elevene foran seg, kan bidra til å skape et læringsmiljø uten distraksjon. Holde ham vekk fra vinduer eller dører som har utsikt mot utsiden kan også holde ham på sporet mens du underviser.

2 Har studentens foreldre sette opp et læringsområde hjemme. En stor del av skolen inkluderer lekser. Dersom foreldrene komme ombord læringsprosessen og skape en spesiell læring fri for distraksjoner hjemme, kan studenten doble mengden av læring han er i stand til å oppnå ved å arbeide både på skolen og hjemme. Lignende forholdsregler bør tas hjemme for å holde ham i et område der han ikke er distrahert mens du studerer eller arbeider på lekser.

3 Juster studentens oppdrag. Barn med ADHD har en hard tid å balansere mer enn én oppgave av gangen. Legge barnet med lekser er en rask måte å sikre at han blir for frustrert til slutt enda en av oppgavene. Hold en oppmuntrende holdning, og gi studenten noe ekstra tid at han kan trenge. Du må kanskje å uskadeliggjøre studenten fra å bli opphisset eller frustrert under oppdraget. Hold en rolig stemme, og fortsetter å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget og samtidig gi ham så mye hjelp som er nødvendig.

4 forblir konsistente med disiplin. Når et barn lider av ADHD, kan det være lett for ham å gi opp på læring og handle ut i stedet. Det er viktig at du etablere faste regler og konsekvenser på forhånd, og at du gjør barnet klar over konsekvensene før han handler ut. Dette både hjelper oppmuntre barnet til å ikke handle ut, samt skaper en plan for å raskt disiplinere ham og få ham tilbake til en lærerik sinnstilstand uten å måtte argumentere eller diskutere med barnet.

5 Lag en tidsplan. Barn med ADHD har en hard tid håndtere endring. Enten det er konstant sitte endringer eller forskjellige tider for oppgaver eller tester, kan det føre til en stresset barn. Prøv å ha bestemte dager i uken som ulike lærings hendelser skjer, slik at barnet ikke blir distrahert eller motet av for mye endring i løpet av uken.