Kjemoterapi Protokoller for Esophageal Cancer

November 26

Omtrent 16 000 nye tilfeller av esophageal kreft er diagnostisert i USA hvert år, melder American Cancer Society, og prognosen etter fem år er ofte dårlig. Selv om det sjelden brukes alene for behandling av denne form for kreft, er kjemoterapi en mulig behandling av spiserørskreft med en kombinasjon av stråling og, i noen tilfeller, kirurgi.

Typer av narkotika

Kjemoterapi narkotika brukes til å behandle kreftfaren inkluderer 5-fluorouracil, capecitibine, cisplatin og karboplatin, medikamenter som hindrer kreftceller fra å replikere, til slutt fikk dem til å dø. Den vanligste behandlingen anvendes for kombinasjonsterapi med stråling er 5-fluorouracil og cisplatin, i henhold til American Cancer Society.

Egenskaper

Avhengig av medisiner gitt, kan hver behandling vare mellom 30 minutter eller noen timer, melder National University Hospital. Antall behandlinger administreres varierer, avhengig av stadium og type av spiserørskreft.

variasjoner

For kombinasjonsbehandling med cisplatin og fluorouracil, behandling er noen ganger gitt på en innleggelse basis med medisiner blir levert kontinuerlig i fire dager, ifølge University of Maryland Medical Center. Dette krever en måned sykehusopphold.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av cellegift for esophageal kreft inkluderer kvalme, oppkast, tap av matlyst, hårtap, munnsår og lave blodverdier. Chemo senker immunforsvaret, noe som gjør pasientene mer utsatt for bakterielle og virale infeksjoner og forårsaker kortpustethet, tretthet og lett blødning eller blåmerker, ifølge American Cancer Society.

Prognose

Selv med cellegiftbehandling, bare om lag 11 til 18 prosent av pasientene overlever i fem år etter diagnose av spiserørskreft, melder American Cancer Society.