Hvordan behandle Hashimotos sykdom

November 16

Hvordan behandle Hashimotos sykdom


En type hypothyroidisme er Hashimotos sykdom. Med denne tilstanden, produserer kroppen antistoffer som angriper skjoldbruskkjertelen, forårsaker den til under produsere hormoner. Hashimotos sykdom har ingen kjent kur, men kan behandles med medisiner foreskrevet av lege.

Bruksanvisning

Unn Hashimotos sykdom med medisiner

1 Ha en blodprøve hos legen din kontor å oppdage skjoldbrusk hormon nivået i kroppen din. Blodprøver vil være i stand til å overvåke hvordan skjoldbruskkjertelen fungerer, noe som indikerer om du trenger medisiner.

2 Innse at med Hashimotos sykdom, vil legen din sannsynligvis behandle symptomene, snarere enn sykdommen som helhet. Med mindre din sykdom har kommet til hypotyreose, vil du sannsynligvis ikke bli foreskrevet medisiner.

3 Ta skjoldbrusk hormon-erstatning legemidler å krympe en stor struma. Foruten å forårsake vanskeligheter med å puste og svelge, kan en struma være skjemmende, bidra til psykisk stress en skjoldbrusk tilstand kan forårsake.

4 Vurdere å ta skjoldbrusk hormon-erstatning legemidler for å lindre noe av tretthet og vektøkning i forbindelse med Hashimotos sykdom.

5 Prøv selen (jod) kosttilskudd for å motvirke noen av symptomene på Hashimotos sykdom. Disse kosttilskudd har vist seg å bremse eller redusere høyden av skjoldbrusk antistoffer.

6 Treat smerte og hevelse forårsaket av Hashimotos sykdom med aspirin eller ibuprofen. Ta det før du går til sengs. Dette spesielt hjelper noen av angrepene som ofte oppstår om natten.

7 Delta på oppfølgings avtaler, slik at legen kan nøye overvåke behandlingen. Hun vil mest sannsynlig sette opp en anbefalt tidsplan som du bør holde seg til, og hindrer din Hashimotos sykdom fra å bli hypotyreose.

Bruke en alternativ terapi for å behandle Hashimotos sykdom

8 Spør legen din for en naturlig form for skjoldbrusk medisinering. De fleste leger foreskrive en syntetisk form av tyroksin, men det er naturlige ekstrakter tilgjengelige som inneholder thyreoideahormoner. De er hentet fra skjoldbrukskjertelen hos griser.

9 Tenk akupunktur. Noen mennesker har hatt suksess behandle Hashimotos sykdom med en kombinasjon av akupunktur og urtemedisin. Snakk med legen din før du prøver noen supplerende terapi.

10 Fyll din diett med sjømat, skalldyr, økologiske grønnsaker og iodized salt til naturlig øke jod nivå. Også prøve tare tabletter som en kilde til jod. Jod er en viktig del av tyroksin hormon, men hvis du ikke bruker i øyeblikket blir behandlet med levotyroksin (hormon erstatte narkotika), bør du ikke starte en jod-rik diett.

Hint

  • Hashimotos sykdom rammer flere kvinner enn menn, med en 50 til én-forhold.