Tidlige tegn på en vellykket graviditet

October 28

De fleste eksperter sier at tidlige symptomene ikke vises før flere uker etter unnfangelsen. Men for de av dere prøver å bli gravid, kan du føle tidlige symptomer selv i den første uken etter at oppfattelsen siden du er våken og i harmoni med kroppen din. Disse tidlige symptomene ofte kan varsle en kvinne til en vellykket graviditet selv før en savnet perioden eller positiv graviditetstest.

Identifikasjon

Klassiske tidlige tegn på graviditet inkluderer ømhet og hevelse i brystene, tretthet, svak kramper, liten blødning, kvalme, endret maten ønsker, forstoppelse, hodepine, svimmelhet, hyppig vannlating, humørsvingninger og en forhøyet basal temperatur.

hormonelle endringer

Kroppen gjennomgår en flom av hormoner tidlig i svangerskapet, og står for mange av dine symptomer. For eksempel, høye nivåer av progesteron gjøre deg søvnig (disse nivåene vanligvis stige betydelig tidlig i svangerskapet), mens den raske økningen i østrogennivå kan føre til magen å tømme sakte, forårsaker kvalme.

implantasjon symptomer

Tidlig i svangerskapet, er det vanlig å se småblødninger eller lett blødning som befruktet egg festes til livmorslimhinnen (implantasjon). Kramper følelse kan være lik menstruasjonssmerter, men er også på grunn av den implantasjon prosessen.

Hyppig vannlating Forklart

Som livmoren sveller å imøtekomme svangerskapet, det plasserer press på blæren. I tillegg er nyrene og blæren oversvømmet med ekstra væske i løpet av svangerskapet, forårsaker hyppig vannlating hele ni måneder.

betraktninger

Ikke alle kvinner opplever alle symptomer eller har like intense symptomer. Hvis du mistenker at du kan være gravid, må du vente med å ta en graviditetstest. De tidligste testene er følsomme for hormonnivået så tidlig som fem dager før den tapte tid.