Hvor å Feilfri en infeksjon

January 22

Infeksjoner er ofte forårsaket av bakterier komme inn i kroppen gjennom et kutt eller slitasje. Infeksjoner kan forekomme hvor som helst på kroppen slik som øynene. Huden er også et veldig vanlig sted for infeksjoner. Tegn på en infeksjon kan være hevelse, rødhet til det infiserte området, kan puss være til stede og det infiserte området kan være smertefull. Anbefalinger for rengjøring en infeksjon kan være litt forskjellig, avhengig av type infeksjon og plassering på kroppen.

Bruksanvisning

1 Plasser den kroppsdelen som blir smittet under fasett av en vask eller badekar. Tillat lunkent vann for å kjøre over det infiserte området. Pat området rundt den infiserte huden tørr.

2 Bruk mild såpe og vann, og vaske rundt infeksjonen. Unngå å gni det infiserte området direkte som ytterligere kan irritere huden og spre smitte. Unngå å bruke vann som er for varmt eller kaldt.

3 Tørk bort pus med en ren fuktig stykke gasbind. Pus oser ofte ut av en infeksjon. Vær veldig forsiktig når du tørker det bort for å unngå å skade huden.

4 Påfør antibakteriell krem som anbefalt av legen din. Ved hjelp av en antibiotika krem ​​vil avhenge av området og utvide din infeksjon. Følg instruksjonene på produktet eller fra legen din. Husk enkelte kremer kan ikke anbefales for spedbarn og småbarn.

5 Dekk infiserte området. Bruk et stykke ren gasbind. Plasser den rett over det infiserte området. Påfør førstehjelp tape til å holde gasbind på plass. For en mindre infeksjon en bandasje eller plaster kan fungere. Dette vil bidra til å hindre flere bakterier fra å komme inn infeksjonen.

6 Husk noen infeksjoner kan bli verre og føre til alvorlige problemer. Se etter tegn en infeksjon blir verre som økt smerte, rødhet eller hevelse. Feber kan også utvikle. En infeksjon som ser ut til å forverres eller ikke vil gå bort trenger å bli sett av en lege.