Retninger for bruk Crest Whitening Strips

August 21

Retninger for bruk Crest Whitening Strips


Crest anbefaler at du bruker Crest Whitening Strips hvert halvår. Noen kunder vil måtte bruke strips oftere for å opprettholde hvithet hvis de bruker produkter som flekker tenner som kaffe. Crest insisterer også på at Crest Whitening Strips er ikke en erstatning for vanlig tannbehandling. Stripene bleke tennene, men tilbyr ikke noen verdi for munnen generelle helse. Whitening er rent kosmetisk. Crest strimler krever at du bleke de øvre og nedre tenner separat. Du trenger totalt 28 dager å bleke alle tennene.

Bruksanvisning

1 Åpne den blå posen merket "Øvre" og fjerne en stripe.

2 separate sikk-sakk slit å avsløre kanten av den teksturerte hvit stripe.

3 Skrell stripe fra den klare backing.

4 Stå foran speilet.

5 Line stripe langs øvre fortennene. Gelen side av stripen bør plasseres mot tennene. Sørg for å justere toppen av stripe med tannkjøttet.

6 gni forsiktig fingeren over stripe for å sikre at det er god kontakt med overflaten på hver tann.

7. Brett den nederste av de gjenværende strimmel bak øvre tennene.

8 Bruk stripen i 30 minutter og deretter fjerne den.

9 Børst tennene med tannkrem og skyll munnen med vann. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle tiloversblevne gel.

10 Gjenta trinn 1 til 9 én gang før du går til sengs. Du bør bleke øvre tennene to ganger om dagen i 14 dager, eller bruke alle 28 øvre tennene strimler.

11 Gjenta fremgangsmåten for å bleke tennene i underkjeven. Ikke bleke tennene i underkjeven samtidig som du bleking de øvre tennene. De nedre strimler har en litt annen form, men fungerer på samme måte. Husk å holde den nederste stripen på i 30 minutter, to ganger om dagen i 14 dager, og børste og skylle munnen etter hver bruk.