Når Visste defibrillatorer først bli en rutinemessig del av en Crash Cart?

January 15

Når Visste defibrillatorer først bli en rutinemessig del av en Crash Cart?


Når den bærbare defibrillatoren ble oppfunnet, ble det en svært viktig del av hjerte gjenoppliving. Dette gjorde det mulig å korrigere ventrikkelflimmer utenfor sykehus i alle miljøer der en EMT kunne ta denne enheten. Det ble deretter introdusert til krasj handlevogn som gjorde det mye enklere og raskere å få til en pasient med alle typer flimmer.

History of Defibrillator

Oppfinnelsen av den bærbare defibrillatoren gjorde det mulig å gjenopplive et menneskelig hjerte tilbake til sinusrytme utenfor sykehuset og kontor innstillingen. Denne enheten ble oppfunnet i 1947, ifølge ordboken hjemmeside. DC-versjonen, som er de som brukes i dag, ble først brukt i 1962.

History of Crash Handlekurv

Ulykken kurven ble oppfunnet i 1968 av Anita Dorr og ble opprinnelig kalt en "krise cart," ifølge BNet. Dette kurven assistert sykepleiere og leger med å skaffe beredskaps medisiner svært raskt når det trengs, samt andre enheter som bærbare defibrillator.

Sammendrag

Ulykken kurven når oppfunnet og utviklet i 1968, var utstyrt med en bærbar defibrillator, ambulerende bag for lunge redning, og noen andre beredskaps medisiner som brukes på den tiden. Dette kurven gjort nødvendig utstyr og medisiner lett tilgjengelig når en pasient er nødvendig akuttbehandling.