Hvordan beregne Arm Span og høyde

July 20

Hvordan beregne Arm Span og høyde


En persons vekt kan beregnes enkelt ved å tråkke på en skala. Men å måle høyden fra topp til tå for noen pensjonister og personer med rygg problemer er vanskelig å gjøre alene, og ikke alltid gir nøyaktige resultater. Siden armen utstrekningen av hver enkelt person er mer eller mindre lik deres høyde, det gir folk en alternativ metode for estimering av deres høyde. Beregning arm span og høyde er lett å gjøre ved hjelp av enkle husholdning materialer.

Bruksanvisning

Full Arm Span Måling

1 Stå rett mot en vegg og holde hælene sammen.

2 Strekk begge armene fra kroppen din, strekker armene på skuldrene. Dine armer og kropp bør gjøre en 90-graders vinkel.

3 Mål armen span hjelp av målebånd, måle fra spissen av høyre langfinger til tuppen av venstre langfinger. Dette gir nøyaktig måling av armen span.

Halv Arm Span Måling

4 Plasser kanten av målebåndet på tuppen av langfingeren. Utvid armen på skulderen din. Armen og kroppen skal gjøre en 90-graders vinkel.

5 Hold målebåndet nivå. Marker området fra tuppen av langfingeren til midten av kragebein eller sternal hakk.

6 Multipliser halv arm span av 2. Hvis halv arm span er 35 inches, ditt fulle arm span er 70 inches. Bruk denne fremgangsmåten hvis du ikke kan strekke begge hendene på grunn av skade.

høydemåling

7 Plasser flere biter av tykk papp på bakken. Feste kantene av papp med tape. Papplaten bør være høyere enn du er og brukes til å beskytte veggen fra merkene.

8 Plasser papplaten vertikalt mot veggen. Tape toppen av papplaten til veggen med maskeringstape.

9 Stå rett med ryggen mot papplaten og holde hælene sammen.

10 Plasser en blyant på nivå med toppen av hodet ditt. Merk din høyde på papplaten med en blyant.

11 Fjern papparket fra veggen. Tegn en horisontal linje fra blyantmerket ved hjelp av en linjal. Klipp langs den markerte linjen med saks.

12 Lå den ene enden av papplaten på bakken mot veggen. Ligg på papplaten. Hodet bør berøre veggen. Plasser fotsålene i en 90-graders vinkel. Hvis fotsålene er nivå med nedre kant av papplaten, har du tatt en nøyaktig høydemåling.

13 Mål avstanden fra den øverste kanten av papplaten til nedre kant av papplaten ved hjelp av et målebånd. Avstanden er lik høyden din.

Hint

  • Bruk minimalt med klær mens måle høyden. Ikke ha sko.
  • Noen mennesker har lengre eller kortere armer enn deres faktiske høyden. Arm span målingen er bare et estimat av din sanne høyde.