Naturlige måter å kurere søvnløshet

May 4

Har du problemer med å sovne er noe de fleste mennesker opplever en eller annen gang i sitt liv. Har du problemer med å sove lang sikt er kjent som søvnløshet. Selv om mange mennesker ty til reseptbelagte medisiner for å hjelpe dem å sove, andre foretrekker naturlige måter å kurere sin søvnløshet.

Meditasjon

Mange mennesker som mediterer rapport føler deg mer avslappet og synes det er lettere å slappe av før sengetid. Prøv å meditere 15 minutter før sengetid. Ved å fokusere tankene dine og quieting kroppen din er du forberede kroppen din for søvn. Den dype puste i forbindelse med mekling hjelper også slappe kroppen din. Mens du prøver å sovne ta dype langsomme åndedrag og fokus på å telle til fire på inhaleres og puster.

Trene regelmessig

Når du trener kroppen din temperaturen stiger, og deretter sakte synker - noe som gjør deg søvnig. Trening er også en form for stress, og stress kan hindre deg i å sove. Ved å trene mer hver dag kan du finne deg selv mer naturlig å bli sliten og sovner. Aldri mosjonerer mer enn fire timer før sengetid, men. Noen nærmere sengetid, og du kan også tastet opp til å sove.

Lag en rutine

Lag en nighttime ritual starter en time til en halv time før du går til sengs. Etablering av en rutine er en måte å forberede kroppen din for søvn. Få inn pyjamas, vaske ansiktet og pusse tennene, gjør noen milde stretching og meditasjon. Din rutine skal være avslappende og ikke innebære noe for anstrengende som kan holde deg fra å falle i søvn.

Hvis du er i seng for mer enn 30 minutter, stå opp og forlate soverommet. Gjør noe ikke så aktiv i 10 til 15 minutter å gjøre deg trøtt. Ikke se på TV eller lese en bok - disse aktivitetene er også stimulerende. Page gjennom en katalog, skrive ned dine tanker eller bare sitte og klappe hunden eller katten for å hjelpe deg sovner tilbake. Kroppen din trenger å assosiere sengen med søvn, så aldri ligge i sengen tossing og slå i mer enn 30 minutter, stå opp i stedet.

naturlig kosttilskudd

Over-the-counter kosttilskudd som hjelper deg å sove er trygt og ikke-avhengighetsskapende. Kosttilskudd som hjelper kur søvnløshet er melatonin, Valerian rot, bitter appelsin og johannesurt. Disse kosttilskudd kommer med sine egne instruksjoner, men de fleste bør tas 30 minutter før sengetid. Hvis du er bekymret for at de kan samhandle med andre medisiner du tar, spør på apoteket eller lege.

Mat

Tryptofan er en søvndyssende stoff som finnes i mange matvarer. Å spise mat som har høye nivåer av tryptofan kan hjelpe deg å sovne. Tyrkia, bananer, ris, egg og melkeprodukter er alle naturlige søvnfremkallende matvarer. Matvarer med koffein, for eksempel cola eller Pepsi, kaffe, bør sjokolade og iskrem med kaffe eller sjokolade smaker unngås. Den koffein i disse matvarene kan holde deg våken.