Hvordan hjelpe et dyr Hoarder

January 15

Hvordan hjelpe et dyr Hoarder


Animal hoarders eier flere dyr enn de kan ordentlig gi med riktig behandling. Et dyr hoarder lever ofte blant skitt, rot, avføring, urin, dyr oppkast, lopper eller andre uhygieniske levekår. Animal hamstring er en alvorlig psykisk lidelse som ofte krever profesjonell behandling. Hjelp et dyr hoarder i livet ditt ved å kontakte myndighetene og oppmuntre henne til å søke behandling. Med riktig pleie, kan din kjære tilbake til sunne, glade levekår.

Bruksanvisning

1 Vurdere enkeltes dyr hamstring problem. Identifisere klassiske symptomer på dyr hamstring: et behov for å ha mange dyr, nektet å del med dyr, sosial isolasjon eller insistering på at syke eller forsømte dyr er sunt.

2 Besøk din kjære hjem for å se sine levekår. Se etter uhygieniske forhold og syke, distressed dyr.

3 Snakk med dyret hoarder. Vurdere hennes bevissthet om hamstring problemet ved å spørre hvor mange dyr som hun har og om de er friske. Nevn din bekymring om hennes uhygieniske levekår. Unngå anklager dyret hoarder eller ringe henne gal.

4 Kontakt en mental helse profesjonell som en klinisk psykolog som har spesialisert seg på behandling av dyr hamstring eller tvangslidelser. Gjør en avtale for din kjære.

5 Følge dyret hoarder til hans behandling avtale. Ta med deg en liste over hans mentale helse historie, familiens helse historie, tidligere psykiatriske sykdommer, symptomer, medisiner og andre helseopplysninger. Forbered deg på å svare på psykologens spørsmål om din kjæres oppførsel hvis han mangler innsikt i alvorlighetsgraden av hans dyr hamstring problem.

6 Ring din lokale Humane Society eller dyr ly for å legge til rette for hoarder dyr. Sikre dyret hoarder at dyrene skal bli tatt vare på riktig måte.

7 Oppmuntre din kjære til å delta på kognitiv atferdsterapitimer for henne hamstring problem. Råder henne til å kontakte en psykiater for å få farmakologisk behandling for dyr hamstring. Selektive serotoninreopptakshemmere er en type stoff som kan bidra til å redusere symptomer på tvangslidelse.

8 Hjelp dyret hoarder bli motivert til å forbedre sin personlige situasjon, takle stressfaktorer og unngå tilbakefall. Sjekk inn jevnlig for å sikre at den hoarder opprettholder en sunn livsstil.