Hvordan bli kvitt Ringorm på Kids

September 21

Tinea corporis (ringorm) er en infeksjon på overflaten av huden. Alle kan få ringorm, men det er mest vanlig hos barn. Ringorm er smittsom og kan spre seg gjennom kontakt med en smittet person eller dyr, et stillestående objekt som et treningsstudio håndkle, gulvet i garderoben eller fra å spille i sølen. Ringorm kan påvirke alle aldre, raser og både menn og kvinner, men spesielt de som arbeider med dyr mye, svetter mye, eller som bor i varm og klam klima. Behandlinger bør kvitt en pasient av ringorm innen ett eller to uker, men en lege omsorg kan være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Merk området der lesjoner vises. Ringorm kan oppstå hvor som helst på kroppen, men vanligvis blir sett på armer, ben, nakke og trunk område av kroppen.

2 Kontroller at lesjonene er ringorm. Ringorm er vanligvis rød og sirkulært utseende. Den midtre delen kan være klare og de ytre grenser kan ha blemmer, skorper eller støt.

3 Påfør en over-the-counter anti-sopp krem som terbinafin, mikonazol eller klotrimazol. Spre lotion eller krem ​​minst en tomme utover grensene til lesjonen for å hindre den fra å forstørre.

4 Oppsøk en lege råd. Ifølge Skinsight.com nettsted, hvis legion er uvanlig stor eller hjemme behandlinger er ikke herding infeksjonen, kan legen forskrive medisiner eller oral anti-fungal piller.

Hint

  • Siden ringorm er smittsomt, bør en infisert barnet unngå å spille kontaktsport i minst 48 timer etter behandlingsstart.
  • Unngå å dele håndklær eller klær artikler inntil lesjonene er helt leget.