Enheter å bruke for Peyronies sykdom

October 4

Peyronies sykdom fører til en erigert penis for å bli bøyd på grunn av utvikling av arrvev under huden på siden eller undersiden av penis. I tillegg til noen ganger forårsaker smerte, kan krumningen av penis fra Peyronies sykdom også gjøre samleie vanskelig.

Identifikasjon

Fordi Peyronies sykdom vil noen ganger helbrede seg selv, leger ofte ta en "vente og se" tilnærming før man vurderer medisinsk behandling av tilstanden, ofte venter opp til et år. Medisinsk behandling kan omfatte muntlige medisiner, injeksjoner i lesjoner i penis som forårsaker den buede og / eller kirurgi for å korrigere tilstanden.

Det finnes også anordninger på markedet som et menneske kan bruke til å redusere den krumning som følge av Peyronies sykdom. Denne enheter har ulike krav, fra korrigere krumningen når enheten er slitt for å kurere sykdommen.

Expert Insight

I en pilotstudie av spenning enheter som brukes til å korrigere kurvatur av penis, det var positive resultater fremgår av forskerteamet i Torino, Italia. Studien rapport, datert 27 januar 2009, viste en gjennomsnittlig forbedring i penis kurvatur fra 31 grader til 27 grader i 6 måneder uten uheldige effekter som erektil dysfunksjon. Som en følge av bedring i penis kurvatur, penis lengde også bedret seg noe.

enheter

Strekkanordningene har en fullstendig sirkel av materiale i den øvre enden av anordningen som går rundt roten av penis med to tynne metallstifter som strekker seg ned på hver side av lengden av penis, og deretter en gummi eller elastisk-type materiale løkke som festes til hodet på penis bak koronale ryggen.

Rask Extender Pro er navnet på en enhet som touts en kur for Peyronies sykdom. Det er en spenne bæres på penis for den hensikt å rette krumning av penis.

Anropenis er en annen enhet, ser mye som Hurtig Extender Pro. Denne anordning er også båret på penis med det formål å redusere og eliminere krumning. Denne enheten kommer med en garanti for tilfredshet.

betraktninger

Det er mange andre slike spenning enheter på markedet. Selv om du kanskje ønsker å kjøpe den minst kostbare av de enhetene som er tilgjengelige, gjøre din vilje basert først på sikkerhet og effekt. Snakk med din helse-omsorg leverandøren for å finne ut hva anbefalingene han måtte ha om hva spenning enheter for å bruke for din tilstand.

Antall Cases

Peyronies sykdom er mer vanlig blant menn i alderen 40 til 70, men i de senere årene har flere menn i yngre aldersgrupper rapporterte tilstanden. Urologi Health rapporterer at ni prosent av alle menn har eller har hatt Peyronies sykdom, selv om det faktiske antallet kan være høyere på grunn av noen forlegenhet på den delen av noen menn å rapportere tilstanden.