Årsaker til Back & Leg Pain

October 7

Det er en rekke faktorer som kan bidra til ben og ryggsmerter. Smerten kan være forårsaket av press på spinalnerver eller skader på muskler, rygg eller organer. En lege må ta en grundig medisinsk historie for å begynne å diagnostisere flere smerte problemer. Gi legen din med detaljer om når smertene begynte, og når det er mest akutt for å bistå i diagnosen.

isjias

Mange ben og tilbake smerte problemer er et resultat av trykket på isjiasnerven, som viser som en brennende smerte og skyting fra den nedre del av ryggen ned i benet.

degenerative sykdommer

The American Academy of Family Physicians opplyser at nesten 90 prosent av eldre voksne har noen form for lumbalcolumna stenose, som kan forårsake alvorlig nedre rygg og ben smerter.

Press

Tunge løft og anstrengende trener kan føre til rygg og ben smerte som vanligvis er lettet med hvile, is, kompresjon og høyde (ris).

Skiveprolaps

Når en virvel i ryggraden slips, det fører til press på platen under det og kan skape smerte når du flytter. En stress brudd av et fall kan føre til en skiveprolaps.

artrose

Osteoarthritis oppstår når brusken mellom ryggvirvlene begynner å slites. Denne smerten er mer fremtredende i morgen og om natten.

Sove

Å sove på en klumpete madrass kan føre til unødig press på rygg og bein, som fører til smerte.