Natural Cure for isjiasnerven Pain

November 10

Sciatic smerte eller isjias rammer 1-3 prosent av den voksne befolkningen, ifølge Journal of Kontroversielle medisinske påstander. Sharp, skyting smerter, nummenhet eller brenning av rumpe og ben er de mest rapporterte symptomer. Sciatic smerte er forårsaket av skade eller press på isjiasnerven. Flere naturlige botemidler for sciatic smerte eksisterer.

massasje~~POS=TRUNC

En massasjeterapeut vil ha flere typer behandlinger. Hvis du unner deg selv, prøve å sitte på to tennisballer. Plasser en i midten av hver rumpeballe, ikke bare den berørte side. Det er viktig å holde ryggraden balansert. Press på midten av rumpeballene slapper gluteus og piriformis muskler, tar presset av isjiasnerven.

Reiki

Reiki er en japansk teknikk for dyp avslapning som fremmer helbredelse. Den er utført av en Reiki plassere hendene på kroppen. Alle kan lære reiki og gi selv behandlinger. Reiki fjerner negativ energi og retter energibanene, slik at livskraft energien til å flyte på en sunn måte.

Rest, Ice og Heat

Hvis du finner en komfortabel stilling mens du har sciatic nerve smerte, bruk den. Hvile før du føler deg i stand til å gjenoppta normale aktiviteter.

Kulde reduserer betennelse i isjiasnerven og omkringliggende strukturer. Ikke bruk is direkte på huden, siden det kan forårsake vevsskade. Legg et håndkle mellom is og klærne.

For komfort, fylle en tube sokk med hvit, ukokt ris og fest den øvre. Sett i mikrobølgeovnen i to til tre minutter. Sokken kan varmes opp etter behov. Påfør forsiktig til området av ubehag. Som med is, gjelder ikke ris sokk direkte på huden.

Chiropractic behandling

DTS spinal dekompresjon er en databasert spinal strekker bord. Den strekker skaper et vakuum effekt slik at skadde plater kan omstille og begynne å gro. De fleste pasientene beskrive opplevelsen så avslappende og føler seg bedre så snart de får av bordet. Hvis det imidlertid føles ubehagelig under prosedyren, har pasienten total kontroll over bordet ved å trykke på en knapp. Hver økt er 20 minutter lang, og øktene er gitt over flere uker. Etter stretching, kan pasienten føle seg helt vel. Hele planen omfatter imidlertid fortsatt muskel styrke øvelser for å være sikker på at helbredelse er fullført.

yoga

Det er best å jobbe med en erfaren yoga instruktør. Noen fremtids bend bør gjøres med bøyde knær for å holde presset på isjiasnerven. Velg yoga som styrker musklene i korsryggen og forbedrer blodsirkulasjonen til bekkenet. Tilpasse eller unngå positurer som er ubehagelig.

Akupunktur

Acupuncurists forstå energi meridianer som går gjennom og over overflaten av legemet. Ved svært spesifikke punkter, er små nåler plassert for å åpne hindret meridianer. Når en normal energi flyt er etablert, kan meridianene gjenoppta næringsrike kroppen og la det å helbrede seg selv.