Hvordan man kan sammenligne Medicare Rx Plans

April 7

Medicare reseptbelagte planer, kjent som Part D planer, tilby kvalitet stoffet dekning til Medicare forbrukerne, det vil si, hvis de gjør sin forskning og vet hva du skal se etter. Part D planer tilbys av private forsikringsselskaper og hver plan fungerer annerledes. Avhengig av dine behov, kan du ha å shoppe rundt før du finner den rette for deg. Heldigvis finnes det verktøy satt opp bare for å hjelpe de som håper å sammenligne Part D planer.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over alle resepter du tar og apotekene du foretrekker å bruke. Å ha denne listen nyttig vil gi deg den informasjonen du trenger for å sammenligne planer ved rett på fingertuppene.

2 Logg på Medicare.gov, den offisielle Medicare nettsted. Klikk på "Health & Drug Plans" -ikonet på venstre side av skjermen. Deretter klikker du på linken som leser "Sammenlikn Drug and Health Plans & Medigap politikk." Dette vil ta deg til forsiden for Medicare Plan Finder. Planen Finder verktøyet lar deg legge inn dine personlige opplysninger, inkludert hva medisinene du tar og hvor du bor.

3 Skriv inn postnummer, Medicare nummeret ditt etternavn og datoene som det ber om (fødselsdato, effektiv del B dato). Legge inn noe utover ditt postnummer er valgfritt. Klikk "Finn planer." Verktøyet vil fortsette å stille spørsmål om din helse dekning, for eksempel "Har du for tiden har Medicare?» Svar på spørsmålene og klikk "Fortsett å planlegge resultater."

4 Skriv inn noen medikamenter du tar. På dette tidspunktet vil du bli tatt til en skjerm som gir deg muligheten til å gå inn i dine reseptbelagte legemidler. For å få de mest nøyaktige plan kostnader og den beste informasjonen til å gjøre en sammenligning, skriv alle dine resepter. Skriv inn et stoff ved å klikke på første bokstav i navnet på stoffet, og deretter bla gjennom listen til du finner den. Når du finner den, klikker du på "+ Legg stoffet." Skriv inn din dose, mengde og hyppighet, og klikk "Legg medikament og dosering." Verktøyet kan be deg på dette punktet om du kan ta en generisk versjon av stoffet. Svar på spørsmålet, og fortsette. Når du har lagt inn alle dine legemidler, klikk på "My Drug listen er komplett."

5 Legg din favoritt apotek. De fleste narkotika planer har et nettverk av apotek på samme måte som helseplaner har et nettverk av leverandører. Finn din foretrukne apotek i listen som vises, og klikk "Legg til apotek." Klikk deretter på "Fortsett til Plan resultater." Nå vil du bli bedt om å vurdere den informasjonen du har angitt. Vurdere det for feil; Hvis det er riktig, og klikk på «Fortsett til Plan Resultater" enda en gang.

6 Gjennomgå planer tilgjengelig basert på dine opplysninger. Du kan se gjennom frittstående Part D planer eller Medicare Advantage planer som er pakket med del D planer. Å sammenligne planene ved siden av hverandre, klikker du i boksen til venstre for de planene du ønsker å sammenligne, og klikk deretter på "sammenligne planer."

7 Plukk 3 eller 4 planer mest nyttige for deg fra listen, og kaller hver av dem. Du vil ønske å bekrefte informasjonen du finner på Plan Finder verktøyet, og du vil ønske å dobbeltsjekke at de dekker dine resepter. Hvis de dekker dine resepter, vil du også ønsker å finne ut om de har noen restriksjoner på resepter, for eksempel forhåndstillatelse, eller om de krever at du prøve billigere narkotika før de vil dekke en bestemt resept.