Hva kan du spise med type 2 diabetes?

July 16

Hva kan du spise med type 2 diabetes?


Type 2 diabetes rammer mer enn 20 millioner mennesker, ifølge American Diabetes Association. Men med en bevisst kosthold, kan type 2 diabetes kontrolleres. Mens sukker bør begrenses, er det mulig å nyte en rikholdig og smakfull diett, til tross for type 2 diabetes.

komplekse karbohydrater

Komplekse karbohydrater som havregryn, hele korn, kli, bønner og grønnsaker er ideelt for diabetikere, fordi de ikke pigg blodsukkeret.

enkle karbohydrater

Personer med type 2 diabetes bør strengt begrense sitt inntak av enkle karbohydrater, inkludert raffinert mat, sukker og frukt. Mens frukt er en god kilde til vitaminer, de fleste er enkle karbohydrater. Bær, men er minst sannsynlig å forårsake høyt blodsukker.

Fiber

Fiber temperamentet insulin respons og bedre blodsukkerkontroll. Konsumere 25-35 g fiber daglig ved å spise bønner, brun ris og grønnsaker.

Magert kjøtt

Diabetikere har økt risiko for hjertesykdom og bør unngå fett kjøtt, med fokus på slankere kylling eller fisk i stedet.

salterstatninger

Redusere risikoen for diabetes bundet hypertensjon ved bruk salterstatninger eller urter til sesongen mat. Unngå salt og matvarer med et høyt natrium innhold.

Matforberedelser

Broil eller grill mat i stedet for steking i olje eller smør. Spis ferske råvarer, og unngå hermetisert mat, som ofte er høy i natrium.