Nutec Safety Training

April 11

Falck Nutec er en av verdens største private sikkerhets trening selskaper med ansvar for marine og offshore sikkerhetsopplæring, Ifølge Offshore-Technology.com nettstedet. Trening er tilgjengelig fra Falck Nutec for bransjer involvert i skipsfart og oljerigger.

Historie

Falck Nutec rapporterer at i 1906 Sophus Falck Danmark lansert en redning og sikkerhet selskap, innføre Falck navn i 1930. I 2004 Falck kjøpte sikkerhetsgruppen Nutec å danne Falck Nutec sikkerhetstreningsgruppe, som opererer i land som Danmark, Norge , Storbritannia, USA og Malaysia.

Opplæring

Falck Nutec gir en rekke sikkerhets-kurs, som inkluderer førstehjelp, Livbåtfører, båttransport med mann over bord og Helicopter Landing Officer kurs. Offshore-Technology.com melder Falck Nutec gir brannmann opplæring for offshore miljøer, for eksempel olje- og gassborerigger.

fasiliteter

Opplæringen tilbys av Falck Nutec gis som både klasseromsteorikurs og praktisk, simulert-event klasser. Hvert anlegg som brukes av Falck Nutec er utstyrt med simulering utstyr inkludert fritt fall lansere tårn og innendørs treningsbasseng med vind, bølge og regn maskiner.