Hvor mye Tylenol kan du ta trygt?

February 20

Hvor mye Tylenol kan du ta trygt?


Tylenol er produsert av McNeil Laboratories, som er en av de største helse selskapene i Amerika. Den Tylenol merke familie av produkter er utviklet for å lindre symptomer assosiert med allergi, forkjølelse, hodepine, muskelsmerter, leddgikt, feber og søvnløshet. Tylenol er en av mange over-the-counter medisiner som ikke trenger å være foreskrevet av lege. For noen kan det virke som over disk (OTC) betyr tryggere, men som kanskje ikke nødvendigvis være sant. Spesielt hvis over-the-counter medisiner ikke er tatt som anvist.

Hva er Tylenol?

Ifølge RxList, er den aktive ingrediensen i Tylenol paracetamol, som er krystallinsk i form og hvite i farge. Paracetamol er et farmasøytisk styrke smertestillende (smertestillende) som vanligvis brukes i USA og rundt om i verden. Men felles er kanskje ikke så bra. Faktisk er det på grunn av sin utbredt bruk at paracetamol har blitt ikke fremmed for overdose.

Voksne

Tylenol.com rapporterer at Regular Strength Tylenol inneholder 325 mg paracetamol per tablett. Anbefalt enkeltdose er to tabletter hver fire til seks timer, for ikke å overstige 12 tabletter per dag. For pasienter som tar Extra Strength Tylenol, er den tryggeste enkelt anbefalte dosen to tabletter hver fire til seks timer, så vel. Men, husk at Extra Strength Tylenol inneholder 500 mg paracetamol per tablett, noe som betyr at ikke mer enn åtte tabletter skal svelges i en 24-timers periode.

barn

McNeil produserer produkter spesielt utviklet for barn. Derfor voksen styrke Tylenol skal aldri gis til barn under 12 år. Tylenol.com rapporterer at deres spedbarn produkter skal aldri administreres ved hjelp av noe annet enn barnet dropper å forhindre overdose. En lege bør også konsulteres for doseringsanvisningen før du gir et spedbarn eller barn under 12 år, noen Tylenol produkt.

The Daily Dose

Ifølge American Academy of Family Physicians (aafp), har Food and Drug Administration (FDA) nylig kåret til å senke den aksepterte daglige dose av paracetamol for voksne. Tidligere ble fire gram (åtte piller) av paracetamol per dag regnes som trygt. Men har FDA administrasjonspanel konkluderte med at den maksimale daglige dosen reduseres til 2,6 gram pr dag for å redusere risikoen for leverskade.

Tylenol Overdose

Ifølge University of Michigan Department of Pediatrics, har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) godkjente en motgift for Tylenol (acetaminophen) overdose. N-acetylcystein (NAC) har blitt funnet å være effektive i å forhindre leverskade i en acetaminofen overdose, men det må administreres i løpet av åtte timer etter inntak av paracetamol medisinering.