Olive Leaf Extract og leddgikt

January 2
Olive Leaf Extract og leddgikt

Omtrent 50 millioner voksne i USA har noen form for leddgikt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Siden det er ingen kur for den smertefulle, noen ganger ødeleggende tilstanden, pasientene ofte til alternativ medisin i form av matvarer og kosttilskudd for å hjelpe. De gamle egypterne brukte oliven blad som medisin, men det var ikke før i 2005 at vitenskapelig forskning begynte å vise at oliven blad ekstrakter kan også bidra til å behandle leddgikt.

Olive Leaf Fordeler

Oliven blad ekstrakter er laget av friske eller tørkede blader av de samme plantearter som produserer oliven frukt og olivenolje. Ekstraktet inneholder forbindelser oleuropein og oleuropeoside, som er polyfenoler, eller antioksidanter som kan beskytte mot celleskader fra skadelige frie radikaler. Oleuropein og oleuropeoside slappe av og utvide blodårene, de er antimikrobiell, og de støtter immunforsvaret.

leddgikt Betennelse

Leddgikt er et begrep som refererer til betennelse i leddene. Selv om betennelse vanligvis beskytter kroppen mot infeksjoner og fremmede stoffer, når immunsystemet går floke, det feilaktig mål og skader kroppens eget vev. En studie publisert i juli 2011 i tidsskriftet "Phytotherapy Research" bekreftet at oliven blad ekstrakt har evnen til å målrette betennelse ved å redusere produksjonen av cytokiner og enzymer som er markører for betennelsesprosessen.

leddgikt smerte

En av de mest ubehagelige symptomer på leddgikt er kronisk smerte. I utgaven av tidsskriftet juni 2007 "Nutrition Research," forskere rapporterte på resultatene fra en dobbel-blind, randomisert, placebokontrollert studie med 90 menneskelige Revmatoid leddgikt som fikk 400 mg av oliven blad ekstrakt eller en placebo i åtte uker . Etter studietiden, deltakerne som fikk oliven blad ekstrakt hadde signifikant lavere nivåer av homocystein og C-reaktivt protein, begge assosiert med betennelse, og de har også opplevd betydelige reduksjoner i smerte. En separat studie publisert i "Nature" i september 2005 fant at extra virgin olivenolje hadde lignende farmakologiske aktiviteten til over-the-counter anti-inflammatorisk medikament ibuprofen.

betraktninger

Oliven blad ekstrakter kan senke blodsukkernivået og redusere skjoldbrusk-stimulerende hormoner. Sjekk med legen din før du tar oliven blad ekstrakt hvis du er diabetiker eller har en skjoldbrusk lidelse. Det er få rapporterte bivirkninger fra oliven blad ekstrakter, selv om det er en mangel på humane studier for å fastslå langtidsvirkninger. Olive tree pollen kan forårsake alvorlige allergi hos følsomme individer. Det er ingen anbefalt dose for oliven blad ekstrakt, men doser av oleuropein opp til 1 g per kg kroppsvekt hos mus er ikke giftige. En typisk 500 mg til 750 mg kapsel oliven blad ekstrakt inneholder ca 20 mg oleuropein.