Hvordan Unn Vorter med alternative løsninger

September 15

Vorter er små, klumpete hud vekster forårsaket av menneskelige papillomavirus, også kalt HPV. Det finnes minst 70 forskjellige stammer av dette viruset, og det kan overføres fra person til person gjennom skadet hud. Det finnes forskjellige typer vorter. Vanlige vorter er vanligvis på albuer, knær, fingre, hender, ansikt og armer. Kjønnsvorter er myke, "blomkål-lignende" og vises i eller i nærheten av kjønnsorganene eller anal området. Plantar warts er ofte smertefulle, hard i sentrum og forekommer på bunnen av tærne eller fotsålene. Med unntak av plantar vorter, er det vanligvis ingen smerte involvert. Mens noen vorter forsvinne i løpet av et år, mens andre kan forbli eller holde tilbake. Legen din kan foreslå alternativer for å bli kvitt en vorte, som for eksempel å fryse det, kutte den av eller bruk av kjemikalier. Det er også noen alternative behandlinger du bør vurdere å bruke, så vel.

Bruksanvisning

1 Prøv bjørkebark, som inneholder salisylsyre, samt Betulinic og betulin, som har antiviral aktivitet i naturen. Birch bark kommer fra et høyt tre, hører hjemme i den nordlige USA. Den hvite bark fra treet blir brukt medisinsk, samt for fremstilling av kanoer, såper og kulinariske produkter. Det kan tas internt eller eksternt, men bør bare brukes eksternt i forbindelse med oppklaring vorte. Få en bit av bark, våt det litt, deretter tape det til din vorte for en 24-timers periode. Bytt den ut med et nytt stykke bark og gjenta prosessen på nytt. Du må kanskje gjøre dette et par ganger før du får resultater.

2 Bland litt aloe vera gel med en liten mengde vegetabilsk olje og bearbeid det på vorte. Aloe vera gel kommer fra en kort-stammet plante som opprinnelig kom fra Nord-Afrika. Gelen er tatt fra sine skiver nederste bladene og brukes til å behandle hudsykdommer. Det har antiviral kvaliteter, så bruker den på vorte kan bidra til å bli kvitt det. Du må gni aloe vera gel på vorte tre ganger hver dag til du ser bedring.

3 Tenk lakserolje. Castor olje kommer fra castor bean anlegget, finnes i tropiske klima. Det har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år, både internt og eksternt. Bland sammen lakserolje med natron og gjøre det til en tykk pasta. Bruk den til din vorte og sette en bandasje på den. Påfør en fersk "coating" hver kveld ved leggetid. Innenfor en og en halv måned, bør vorte være borte.

4 Gå for ananasjuice, for sine helbredende enzymer. Sug en steril bomullsdott i juice og bruke den til din vorte. Dette må kanskje gjøres hver dag frem til vorte forsvinner. Bruk en ren bomullsdott med hvert program.

5 Bruk homøopatiske midler. Nyttige seg for å bli kvitt vortene inkluderer salpetersyre, dulcamara, thuja occidentalis og Causticum. Siden middel du bruker må være spesifikke for din individuelle sett av symptomer, bør du oppsøke homeopathic utøveren til å gi deg råd om hvilken vil man fungerer best for deg, så vel som for riktige instruksjoner om styrker og doseringer.

Hint

  • Ikke plukk på eller skrape warts.
  • Hvis du har gjentatte tilfeller av genital warts, bør du oppsøke lege for en celleprøve.