Hvordan å behandle en blære infeksjon uten antibiotika

September 1

Blære infeksjoner kan oppstå når bakterier kommer inn i urinveiene. Du kan oppleve et utvalg av symptomer som smertefull eller hyppig vannlating og spor av blod i urinen. Blære infeksjoner er vanlig, og leger foreskrive vanligvis antibiotika for å drepe infeksjonen. Men det finnes måter å gjenopprette fra en blære infeksjon uten antibiotika.

Bruksanvisning

1 Øk vanninntaket. Drikker mellom åtte og 10 8 oz. glass om dagen spyler bakterier fra urinveiene.

2 Ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er et naturlig alternativ for både forebygge og behandle en blære infeksjon. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kapsler.

3 Bruk varme terapi. Blære infeksjoner kan føre til lavere mage og ryggsmerter. Plasser en oppvarming pad på nedre del av magen for å lindre smerte og ubehag. Ta et varmt bad eller sitter i en badestamp kan også avlaste trykk og smerte.

4 Ta smertestillende midler. For å lette bekken eller ryggsmerter, ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

5 Limit seksuelle relasjoner. Deltagelse i seksuell aktivitet kan føre til ytterligere irritasjon og forlenge en blære infeksjon. Vent til infeksjonen forsvinner for å gjenoppta seksuell kontakt.

Hint

  • Unngå koffein og alkohol. Disse drikker kan irritere en blære infeksjon.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan en blære infeksjon spre seg til nyrene. Symptomer på en nyre infeksjon er feber, flankesmerter, kvalme, frysninger og oppkast. Nyre infeksjoner er alvorlig og krever medisinering oppmerksomhet. Hvis du oppdager spor av blod i urinen, søk straks legehjelp. Hvis blæren infeksjon ikke reagerer på noen hjemme behandlinger i løpet av få dager, søk straks legehjelp.