Hvordan oppnå maksimal vekttap resultater

May 15

Siden mer enn 66 prosent av amerikanske voksne er overvektig, å oppnå maksimal vekttap er sannsynlig å være på mange menneskers sinn. En rekke faktorer kan bidra til et ønske om å miste de ekstra pounds, inkludert fysiske og emosjonelle helse bekymringer eller en spesiell begivenhet. Mens ethvert forsøk på vektkontroll kan være utfordrende, er det en rekke måter å bedre ens sjansene for suksess uten å skape unødig stress eller kjedsomhet.

Bruksanvisning

1 Drikk vann i stedet for brus og overdreven fruktjuice. Bære en flaske med deg i løpet av dagen og nippe hver sjanse du får.

2 Cut minst 500 kalorier om dagen fra din eksisterende diett.

3 Unngå stekt og sukkerholdig mat. Bytt karbohydrater basert på hvitt mel med hele korn valg. Spis mer grønnsaker, frukt og magre proteiner som fjærkre, fisk, nøtter, bønner og soyaprodukter.

4 Øvelse mer. The Mayo Clinic anbefaler ca 30 minutter med jevn aerobic aktivitet, som å gå, nesten hver dag. Mayo Clinic eksperter også oppmerksom på at det å ta 45- til 60-minutters rask går fire dager i uken kan potensielt doble vekttap.

5 Slutte å spise i bilen, i sengen, mens du står opp eller under aktiviteter som ser på TV. Det er mye lettere å overspise - og avspore maksimal vekttap resultater - når du ikke er virkelig bevisst du spiser.

6 Finn emosjonell støtte og bruke den. Støtte kan komme fra en venn eller et familiemedlem, en øvelse kompis eller en kommersiell diett program. De med alvorlige spise problemer kan ønske å delta i en støttegruppe for eksempel Overeaters Anonym eller GreySheeters Anonym eller søke psykoterapi.

Hint

  • Husk at å miste vekt og holde den av er en forpliktelse og en livsstilsendring. Små og konsistente endringer vil trolig bidra mest i det lange løp.
  • Ikke bli motløs og helt gi opp hvis du har en dårlig mat eller trening dagen. Bare plukke opp der du slapp og holde forfølge dine vekttap mål.