Tips til å svelge piller

November 10

Tips til å svelge piller


Dr. Donnica Moore påpeker at kroppen rett og slett ikke laget for å svelge faste gjenstander uten å tygge. Som sådan, svelger piller tar praksis. Jo større en pille blir, jo vanskeligere er det å svelge. Dessverre, en betydelig mengde angst følger ofte pille å ta på grunn av frykt for choking på pillen, smaken eller den medfølgende kvalme. Ta et dypt pust og prøve noen teknikker for å lage din pille tar litt mindre stressende.

Bruk Soft, Slippery Mat

Slip pillen inn i en skje med iskrem eller gelatin dessert. Ikke bare har disse to matvarer maskere smaken av p-piller, glatte mat gjør pillen gli nedover enklere. Iskrem hjelper nummen og slappe av halsen, så vel. Gelatin kan brukes selv om en pille skal tas på tom mage. Verken mat må tygges.

Bruk Textured Foods

Noen mennesker har problemer fordi de ikke liker teksturen av p-piller eller de choke på størrelsen av p-piller når det blandes med væske eller myk mat. Tygge et par kjeks eller gulrøtter før du setter den pille i munnen. Svelg hele dritten sammen. Den crunchy tekstur av gulrøtter eller crackere vil holde tekstur og størrelse på pillen ut av tankene dine.

Isvann

Bruk isvann for å hjelpe refokusere tankene dine. Plasser pillen på baksiden av halsen din og ta en slurk av isvann. Fordi du er så fokusert på å holde isen ut av munnen din, slips pillen ned jevnt med vann.

Gelé og syltetøy

Gelé og syltetøy ikke bare helt maskere smaken av de fleste piller, selv de mest ekkelt, men de gir også akkurat nok tekstur og stoff for å hjelpe pillen gli ned i halsen jevnt. Unngå syltetøy og gelé med biter av frukt i dem.

kullsyre~~POS=TRUNC drikker

Bruk soda vann eller brus å ta pillene dine. Karbone gir nok følelsen å "maskere" smak, og størrelsen på pille at det reduserer angst og bidrar til at pillen gå ned jevnt.