Hvorfor Unngå Foods høy i syre

July 23

Alt vi spiser blir brutt ned til to viktige grunnstoffer i kroppen vår: syre og alkalisk. Det er viktig å fordøyelsesprosessen og optimal helse å finne en harmonisk balanse mellom sure og basiske matvarer i våre dietter. De fleste naturlige (frukt og grønnsaker) og rå matvarer (nøtter) er alkalisk basert. Syre matvarer er animalske biprodukter (meieri) og dyrekjøtt. En ubalansert kosthold som lener seg mer mot den sure siden tvinger kroppen til en regulering modus som opprettholder pH nøytralitet. Dette gjør det mulig for kroppen å benytte seg av sine reserver av kalsium og kalium som er nødvendig for andre funksjoner som å holde skjelettet sterkt som vi blir eldre.

Vann er den mest tallrike forbindelse i menneskekroppen. Det står for 70% av vår biologiske make-up. Derfor spiser matvarer som naturlig besitter vann er gunstig for enhver diett. Mat som inneholder syre er fratatt oksygen. Hvis blodet er ute av oksygen, så er celler, og kroppen lagrer overskudds reserver av syre som senere kan bli giftstoffer.

acidose

I denne fast-food kulturen beveger vi fra for en mer naturlig, plantebasert kosthold. Når syren er utbredt element i kostholdet ditt du kan utvikle acidose. Dette hindrer kroppen fra absorberende mineraler, vitaminer og kosttilskudd. Toksiner bygge opp raskere og kroppen blir utsatt for sykdom og sykdom. Acidose kan oppleves som:

Tegn os Acidose

-Cardiovascular skade

-Nyrestein

-Utmattelse

-Aching muskler

-Constipation

-Slow fordøyelsen

-Blek hudfarge

-Infections

-Inflammation Av øyelokkene og hornhinner

Diet Modification

En diett som er 70 prosent alkalisk og 20 prosent til 30 prosent syre gjør det enkelt å opprettholde en passende pH i kroppen. Alt syrlig innhold må ikke fjernes fra kostholdet. Det er en svært nødvendig sammensatte, men det er over-overbærenhet av disse matvarene må unngås. Syre danner natrium, kalium, magnesium og kalsium som blir brukt av kroppen i festnings og reparasjon. Med bare noen få enkle kosthold endringer, er det mulig med en godt balansert 70:30 alkalisk til syre forhold.

Cut back on acid culprits such as pastries, highly processed foods, red meat and sodas. A simple substitution of brown rice instead of white rice is also beneficial. Other substitutions are whole wheat bread and flour over bleached flour; brown sugar or honey instead of granulated white sugar; natural fruit juices instead of sodas. Consume raw nuts over roasted and salted and honey roasted. Also, choose natural, free range eggs.

Måter å unngå syre produksjon

Acid produseres i kroppen ved maten vi får i og også av stress og følelser som angst, smerte og frykt. Regelmessig moderat trening, yoga, dyp pusting eller betro noen er gode måter å håndtere disse følelsene. I tillegg til kosthold endring, kan du ta kosttilskudd som vitamin A og D, kalsium og magnesium. Du kan også drikke alkaliske grønnsaksjuice som en selleri, gulrot og bete blanding.

Eksempel på Retter

Vurder følgende måltid alternativer:

Spinat salat og Ahitunfisk

1 kopp brun ris, dampede grønnsaker, grillet kyllingbryst

1 kopp brun ris og svarte bønner med dampet brokkoli

2 eggefrittgående egg og en skive grov toast

Forholdet i disse eksemplene er 70:30 alkalisk til syren. Nøkkelen til å huske dette forholdet er å spise mer mat så nær sin naturlige plantebaserte opprinnelse som mulig.