Tegn på en gammel Rotator Cuff Tear

June 12

Tegn på en gammel Rotator Cuff Tear


Rotator cuff består av fire muskler og flere sener i skulderen området. De dekker humerus ben og tillate armen å rotere. En rotatorkuff tåre oppstår når en av musklene er skadet, enten i en traumatisk begivenhet eller som følge av slitasje over tid, mest sannsynlig på grunn av aldring. Tegn på en gammel rotatorkuff rive omfatte en matt smerte i løpet av en lang tid i skulderen, mangel på bevegelse og svakhet i skulderen.

Smerte

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, smerte er ett tegn på en gammel rotator cuff tåre. Smerte av en gammel rive er forskjellig fra den for en engangs traumatisk begivenhet, som frembringer en akutt smerte. Den gamle tåre produserer en murrende smerte som gradvis øker over tid. Personen er vanligvis ikke klar over at det er en rotator cuff tåre inntil diagnostisert av lege.

Mangel på Motion

Når en person har problemer med å bevege skulderen i en normal måte, som er et tegn på en gammel rive. The Mayo Clinic forklarer symptomet som en mangel på bevegelse i skulderen. Dette kan innebære at du ikke kan løfte en arm så høyt som normalt eller ikke klarer å forlenge armen i alle retninger. Denne mangelen på bevegelse er ledsaget av en kjedelig smerte. Med en gammel rive, denne mangelen på bevegelse utvikler seg over tid.

Svakhet

Et annet tegn er svakhet i skulderen. The American Academy of Orthopaedic Surgeons beskriver dette som manglende evne til å bruke armen på en normal måte, slik som å plukke opp eller løfte gjenstander eller andre aktiviteter som krever en sterk skulder. Denne svakhet kan være ledsaget av en knitrende lyd når skulderen er i bruk. Igjen, denne svakheten ikke skje på en gang som i en traumatisk rotator cuff tåre. Det utvikler seg inntil den når det punkt hvor den indikerer en gammel rive.