DIY Ionizer

October 17Hjem vann ionizers kan koste opp til flere tusen dollar, som i 2011. Maskinene ionisere partikler i vannet og skille den i to strømmer, en mer basisk for å drikke og en annen surere for rengjøring eller disposisjon. Vannet, i seg selv, kan ikke ioniseres; snarere er mineraler i vann ionisert. Mens kjepphest bøker har oppstått som gjør forbløffende krav om fordelene ved å drikke ionisert alkalisk vann har ingen seriøs vitenskapelig eller statlig organisasjon godkjent disse påstandene. Det beste som kan objektivt si er at det er ingen kjent skade fra å bruke ionisert vann. Hvis du liker smaken av det, kan du lage din egen enkle ioniser hjemme.

Bruksanvisning

Plasser en PVC-rør mot midten av en side av en av de plastbeholdere. Bruk markør for å spore rundt omkretsen av røret på beholderen. Sett beholderen oppreist, og deretter bruke en linjal for å måle avstanden opp til sentrum av sirkelen du spores på beholderen. Plasser en prikk i sentrum av den sirkelen med markøren.

2 Sett den andre beholder flat, deretter måle opp en lik avstand på en av sidene og plassere en prikk i midten av den. Bruk som prikk å sentrere PVC-rør på at beholderen og igjen spore rundt omkretsen på beholderen. Det er viktig at hullene vil senere skåret inn i hver av beholderne speiler hverandre nøyaktig når de er satt ved siden av hverandre.

3 Monter pusseskinn til sentrum av PVC-rør. Kutt og greier det slik at det fyller det indre av røret. Sett den til side.

4 Klipp hull inne mønster av sirkler du tegnet på hver container. Sett PVC-rør inn i hullene i de to beholdere, slik at det fester dem sammen. Caulk rundt PVC-rør på utsiden av begge beholdere.

5 Kle av nok isolasjon fra to lengder av elektrisk ledning, slik at du kan vikle bare wire rundt hver titan elektrode. Fest ledningen til elektrodene med elektrisk tape, så bruker båndet til å danne ny isolasjon på utildekket ledning som kommer fra elektroden til du kommer til isolasjon av ledningen. Koble den andre enden av hver ledning til den ene enden av hver av klemmene.

6 Sett nok vann i hver beholder, slik at du kan sette en elektrode i hver side uten at det blir helt nedsenket. Koble den andre enden av klemmene til adapteren og slå på strømmen. Dette begynner ioniseringen prosessen.

7 Vent minst to timer for ionisering å fullføre. Vannet i en av beholderne vil være særlig mørkere enn den andre. Jo mørkere vann er mer syrlig og kan brukes til rengjøring eller kasseres. Den klarere vann er mer basisk og kan brukes til drikkevann.

Hint

  • Du kan bruke større containere og større PVC-rør hvis du velger. Utvide oppsettet vil øke tiden det tar å fullføre ionisering prosessen. Man kan visuelt kontrollere fremdriften ved å se på vannet i en av beholderne for å få merkbart mørkere enn i den andre.
  • Aldri la klemmene komme i vannet. Ha alltid nok ledning isolert og teipet slik at ingen utsettes ledning berører vannet.