Råd om hvordan å bli gravid

July 13

De fleste par som vurderer å bli gravid tror at å få barn vil være en enkel oppgave som krever litt planlegging og bare en måned eller to av innsats. Mens noen heldige par får gravid i løpet av sin første måned med å prøve bare ved å ha samleie når trangen melder seg, for de fleste par å bli gravid kan ta flere måneder med godt planlagt samleie og oppmerksomhet på mannlig og kvinnelig fertilitet. For å hjelpe par oppnå graviditet raskere, det er nyttig, medisinsk bevist råd om hvordan å bli gravid til aide noens sjansene for å få barn.

Forbedre den generelle helsen

Kanskje det viktigste tipset når det gjelder råd om hvordan du kan bli gravid, forbedre den generelle helsen til både forventningsfull mor og far kan gå langt i å sikre en sunn unnfangelse og graviditet. Overvektige par bør arbeide for å kaste ekstra pounds gjennom et sunt kosthold og trening før du prøver å bli gravid, mens undervektige kvinner bør arbeide med sine leger eller ernæringsfysiologer å få vekt. Par tenker på å bli gravid bør se sine leger for en generell helse checkup for å få grønt lys for å prøve å bli gravid.

Kick the Habit

Medisinske fagfolk er enige om at så langt gode råd om hvordan å bli gravid går, sparker røyking, drikking og koffein vaner er et must. Ikke bare kan disse vanene forstyrre et par sannsynligheten for å bli gravid, kan de også skape alvorlige kaos på fosteret når en graviditet er oppnådd. Røyking og overdreven inntak av koffein (anses å være to eller flere kopper kaffe om dagen) har vært knyttet til abort og lav fødselsvekt, mens alkohol kan passere gjennom mors morkaken og påvirke fosteret fysiske og kognitive utvikling.

Kjenn din syklus

Mens en typisk menstruasjonssyklus varer i 28 dager med eggløsning skjer på dag 14, mange kvinner har sykluser som varierer sterkt fra formen. For å hjelpe kvinner å forstå sin egen individuelle menstruasjonssyklus, og dermed forbedre sine sjanser til å bli gravid, gode råd om hvordan å bli gravid inkluderer bruk av kartlegging teknikker eller eggløsning prediksjon tester for å fastslå eggløsning. Mange kvinner bruker temperatur kartlegging og observasjon av slimet i livmorhalsen for å avgjøre når de har eggløsning måned til måned, mens andre sverger til den enkle og praktiske butikk-kjøpte eggløsningstester som kan påvise eggløsning to dager før når det vil skje. Men kvinner velger å bestemme når de vil eggløsning, pinpointing eggløsning er nøkkelen til å oppnå graviditet raskere.

tid Samleie

Pinpointing eggløsning tillater par til tid samleie tilsvarende for å øke sjansene for å bli gravid i en gitt syklus. Råd om hvordan å bli gravid sikrer at timing samleie til eggløsningen er et must. For de beste sjansene for å bli gravid, bør par har samleie de to dagene før eggløsning og på dagen kvinnen ovulates. Mens sædceller kan overleve lenger enn to dager, er sjansene for å oppnå graviditet falle betydelig når samleie er tidsbestemt mer enn to dager før eggløsning. For par som velger ikke å fastslå kvinnens nøyaktige eggløsning dag, anbefaler legene å ha samleie annenhver dag gjennom en syklus for ikke å gå glipp av den fruktbare vinduet.