Retningslinjer Medicare Advantage

February 7

Medicare Advantage eller del C er en type forsikring plan som er gitt av private forsikringsselskaper. Selv om du kan få Medicare del A og B fra regjeringen, mange mennesker velger å gå med Medicare Advantage planer i stedet. Hvis du velger denne type plan, er det noen retningslinjer som du bør forstå.

nødvendige coverages

Medicare er delt opp i ulike planer som gir forskjellige fordeler. Medicare Del A er sykehus forsikring som tilbys direkte av den føderale regjeringen. Når du slår 65, er du automatisk innmeldt i dette programmet med mindre du velger ut. Medicare Del B er en plan som hjelper med lege utgifter. Hvis du velger en Medicare Advantage plan, må leverandøren automatisk gi alle de samme fordelene som del A og B dekning.

Anke

Selv om du kjøper en Medicare Advantage plan fra et privat forsikringsselskap, det betyr ikke nødvendigvis at du gir opp rettighetene som du ville ha hvis du har kjøpt fra regjeringen. For eksempel, har du fortsatt rett til å klage vedtak fattet av forsikringsselskapet. Hvis du ikke liker en beslutning som er gjort, kan du sende inn en klage, og saken vil bli hørt.

alternativer

Du kan velge mellom flere forskjellige plan alternativer når du velger en Medicare Advantage plan. Disse planene gir deg flere muligheter til å vurdere, inkludert reseptbelagte stoffet dekning og lavere egenandeler eller co-betaler. Vurderer dine egne medisinske behov kan hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen når det gjelder å velge en Medicare Advantage plan. Det kan være lurt å velge en plan med en høyere egenandel eller co-pay, slik at premiene er lavere.

typer

Forsikringsselskaper tilbyr ulike typer nettverk og planer for Medicare Advantage. For eksempel kan du registrere deg med en foretrukket leverandør organisasjon eller en helse vedlikehold organisasjon. Med HMOs, kan du bare se leger og anlegg som er i nettverket ditt. Mange ganger, har du også til å få en henvisning til en spesialist. Med en PPO, kan du velge hvilken som helst lege eller anlegget du vil, men du vil betale mindre for i-nettverk leverandører.

betraktninger

Når du velger en Medicare Advantage plan, er det viktig å se på alle de ulike alternativene som er tilgjengelige. Du kan velge co-pay du vil ha, den årlige egenandel og potensielt nettverket der du ønsker å motta tjenesten. Du kan også velge en plan som hjelper med prisen for din Medicare Del B månedlig premie. Det er også viktig å finne ut om planen som en årlig grense.