Diet Etter hjertekirurgi

December 7

Under utvinning fra hjertekirurgi, både på sykehuset og etter utskrivning, fremmer en spesiell diett healing og hjertesykdommer. Legen vil foreskrive dine kosttilskudd restriksjoner. Som kroppen helbreder, stikker til en hjerte-sunt kosthold og får moderat trening når du er i stand til å hindrer fremtidig hjertesykdom.

Postoperative

Etter hjertekirurgi, kan fordøyelsessystemet trenger å hvile litt. Pasienter ofte føler kvalm etter en større operasjon, inkludert hjertekirurgi. Rett etter hjertekirurgi, kan legen forskrive en klar væske diett for å hjelpe fordøyelsessystemet gjenopprette og å bekjempe kvalme. På en klar væske diett, vil du være i stand til å drikke vann, klar brus, te og utvannet juice og spise kjøttkraft og gelatin. Unngå melkeprodukter som iskrem og ost, noe som kan forverre kvalme. Hvis du ikke holder opp væsker eller finne kvalme for ubehagelig, kan legen forskrive medisiner.

Etter operasjonen, vil det være viktig å flytte tarmer. Når du spiser fast føde, spise rikelig med hele korn karbohydrater, grønnsaker og frukt for å sikre at du får nok fiber. Hvis du ikke kan flytte tarmer hver dag, snakk med legen din om å ta en krakk mykner eller avføringsmiddel.

Cardiac Diet

Når du er i stand til å begynne å spise fast føde, vil legen ønsker du å spise et hjerte-sunn diett lav i natrium og mettet fett. Du kan bli bedt om å redusere kalorier hvis du er overvektig, eller øke kalorier hvis du ikke spiser nok til å ha energi for rehabilitering. Å miste vekt hvis du er overvektig vil hjelpe hjertet ditt i det lange løp, men ikke prøv å miste for mye vekt på en gang eller sterkt begrense kalorier. Kroppen din trenger protein for å helbrede sår og karbohydrater for energi til å komme seg.

Generelt hjertepasienter trenger å spise mat lave i mettet fett og kolesterol, lav i natrium og høyt innhold av kostfiber og næringsstoffer. Diabetiker hjertepasienter bør også kontrollere blodsukkeret ved å spise mat med lav glykemisk indeks. Øk inntaket av hel-korn karbohydrater som brun ris, hel-hvete pasta og grovt brød. Spis flere porsjoner med frukt og grønnsaker. Begrens inntak av kjøtt til magert som hvitt kjøtt kylling og kalkun, trimmet svinekam og mørbrad. Legg fersk fisk, kokt, dampet, grillet eller stekt, til kosthold minst to ganger i uken. Unngå spekemat som skinke og bacon, bearbeidet mat og stekt mat.