Slik unngår du at en Poison Oak Utslett

June 12

Slik unngår du at en Poison Oak Utslett


Selv om medisiner bidrar til å lindre symptomene på giften eik, slår ingenting hindre utbruddet i første omgang. Alle som har opplevd en gift eik utslett vet hvor elendig det kan være. For å unngå det, bør du vite hvordan du kan forhindre at den noen gang dukker opp.

Bruksanvisning

1 Lær å identifisere giften eik. Du kan få øye på anlegget ved sin karakteristiske tre-blad konfigurasjon (som førte til den tradisjonelle advarsel, "blader av tre, la dem være"). Den vises på vestkysten og sørlige eller sørøstlige deler av USA, spesielt i skogkledde områder eller i nærheten bekker.

2 Don tunge klær når du går ut i områder som har gift eik. Du ønsker å vise så lite hud som mulig. Arbeid støvler eller sko, hansker, denim jeans og langermede skjorter laget av holdbare materialer anbefales.

3 Sjekk områdene rundt ditt hjem eller arbeidsplass for giften eik. Hvis du vet hvor det vokser, kan du hindre å komme i kontakt med det ved en feiltakelse.

4 Marker de områdene hvor du har oppdaget gift eik ved planting merking flagg eller gjør et symbol i kritt på barken av nærliggende trær.

5 Spray giften eik du har oppdaget med en ugressmiddel sertifisert til å drepe planten. Se etter merker som inneholder triclopyr eller glyfosat, og alltid følge instruksjonene for riktig bruk.

6 Cut sår i stumper voksende gift eik og bruke ugressmiddel der. Som vil hindre anlegget i å vokse tilbake.

7 Bruk tykke klær og hansker når du søker ugressmiddel, slik at du ikke uforvarende kommer i kontakt med giften eik mens du er sprøyting.

8 Påfør Tecnu eller lignende medisiner til dine hender og ansikt når du er ferdig. Sug klær og utstyr til behandling i tillegg til å sørge for at ingen av urushiol på klærne.

9 Kontroller nøye ved håndtering av dyr eller utendørs dyr. Giften eik toksin kan være på pelsen deres hvis de børstet av det. Rengjør dyr med medisiner, og deretter vaske dem med vann før du håndterer dem.

Hint

  • Vask av eksponerte området ikke alltid hjelper en gift eik utslett. Faktisk kan det gjøre noe mer enn å spre urushiol olje over et større område, og dermed utvide utslett. Når du rengjøre området, må du bruke medisiner som vil fjerne oljen (eller i det minste lindre kløe).
  • Ikke spray ugressmiddel på giften eik hvis det regner eller kommer til å regne i løpet av en dag eller så. Vannet vil vaske ugressmiddel av og du må gjøre det igjen.
  • Påfør ugressmiddel delikat hvis giften eik vokser på et tre andre store anlegg. Du ønsker å drepe giften eik uten å skade større treet.
  • Ikke bli kvitt giften eik ved å brenne det. Den giftige oljer utskiller den vil bli en del av røyk og forårsake smerte eller irritasjon ved innånding.