Om Tørr hud utslett

August 27

Hvis du har tørre flekker i huden på kroppen din som ikke er forårsaket av infeksjon, så har du sannsynligvis har en tørr hud utslett. Disse er vanligvis preget av tørr, kløende eller flassende hud enten lokaliserte eller over hele kroppen. Selv tørr hud utslett er irriterende, det er vanligvis ikke så veldig farlig.

eksem

Eksem er preget av tørr, flassende, kløende flekker i huden. Det begynner vanligvis i barndommen og kommer og går gjennom et individs liv.

psoriasis

Psoriasis er en annen tørr hud utslett som hovedsakelig påvirker albuer og knær. Det er en arvelig tilstand som kan behandles lokalt.

Contact Dermatitis

Kontakteksem er forårsaket av hudkontakt med et allergen som gift eføy. Vanligvis, kontakteksem påvirker kun det området som ble berørt av allergenet.

xerosis

Xerosis er resultatet av huden blir utsatt for ekstremt kaldt vær. Dette fører til at huden til å bli veldig tørr og vises utslett-lignende i vinter tid.

behandlinger

De fleste tørre utslett kan behandles lokalt med over-the-counter-produkter, inkluderer hydrokortison krem ​​og Eucerin.

ekstreme tilfeller

Hvis et utslett sprer, blir verre eller forårsaker ukontrollerbare kløe, se en lege. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig hvis det er tegn på infeksjon, for eksempel rødhet, ømhet og hevelse.

Hjem rettsmidler

Havremel bad og håndkrem blir ofte brukt til å behandle tørr hud utslett hjemme. Ved å legge en kopp med havregryn til badevannet, kan du berolige tørr, kløende hud.