OTC Plantar Vorte rettsmidler

July 29

Plantar warts er funnet på tærne eller fotsålene, og er forårsaket av humant papillomavirus. Plantar warts er ikke nødvendigvis farlig, men de kan være smertefullt. Det er noen over-the-counter (OTC) rettsmidler som vil hjelpe å bli kvitt plantar warts.

Salisylsyre

Salisylsyre kan finnes i nesten alle OTC rettsmidler. De arbeider for å bløtgjøre vorte, slik at det kan vaskes bort sammen med en neglefil eller pimpstein. Dette er en helt smertefri prosess, og er gunstig for små barn. Prosessen kan ta opptil flere uker for vorte skal fjernes helt. Det finnes ulike former for salisylsyre --- inkludert maling, fløte, tape og en patch --- og hver og en av disse metodene må gjøres på nytt hver dagene. Noen vanlige formene for vorte remover som har salisylsyre er Dr. Scholls Clear Away, Compound W OneStep vorte Remover, og Curad Mediplast mais, Callus og vorte Remover.

Kryoterapi (frysing)

Denne type behandling er ansett som den mest effektive. Frysing vorten vil drepe god hud, så vel som den infiserte hud, slik at det kan være noe smertefulle og kanskje må gjøres mange ganger avhengig av alvorlighetsgraden av det infiserte området. Noen blemmer vil skje rundt det infiserte området og deretter en til to uker etter blemmer, bør det vorte begynner å skrelle bort. I 2002 godkjente FDA en kombinasjon av dimetyl og propan som skal brukes i iskaldt av vorter hjemme i OTC rettsmidler, ifølge Pharmacytimes.com. Noen vanlige behandlinger du kan finne er Dr. Scholls Freeze Away, Compound W vorte Remover Freeze Off, og Wartner Plantar vorte fjerning.

duct Tape

Ifølge Warts.org har duct tape blitt medisinsk undersøkt som en naturlig vorte remover. Du plasserer et lite stykke duct tape på vorte som blokkerer luft fra å komme til den. Denne fremgangsmåten fungerer på samme måte som salicylsyre --- den myker vorte, slik at det kan skrapes bort av en neglefil eller pimpstein. Tapen må stå på vorte i ca en uke. En trekke tilbake til denne metoden er at det kan ta opp til 10 uker før den vorte vil bli fullstendig fjernet. En studie ble utført i 2002 som fant flere vorter ble drept ved hjelp av duct tape så vortene blir frosset, ifølge Wartsremedy.com.