Hvorfor er helse og sikkerhet viktig i Sport?

June 26

Hvorfor er helse og sikkerhet viktig i Sport?


Deltakelse i idrett er en måte for folk å utøve og nyte fritiden. For mange mennesker, sportsaktiviteter er nesten deres eneste form for regelmessig mosjon. Imidlertid kan de helsemessige fordelene av idrett reduseres ved sports-relaterte skader. På grunn av de involverte i idrett risiko, må deltakerne være klar over farene. Med rimelig forsiktighet og forholdsregler, kan de fleste nyte både gleden av sport og de helsemessige fordelene ved trening.

Fordeler med regelmessig mosjon

"Kosthold og mosjon" er en av de vanligste rådene en familie lege vil gi i en normal dag. Dette er en kur for overvekt, tretthet og en rekke andre mindre problemer som kan bli store helsemessige problemer hvis ikke behandles i tide. For de fleste kommer regelmessig mosjon i form av idrett deltakelse. Dette kan være lagidrett, som softball team på jobb, eller individuelle idretter, som jogging eller sykkelen. Akkurat som medisiner kan kurere hvis det brukes riktig eller drepe hvis de misbrukes, kan de helsemessige fordelene av sports trening bli overskygget av skader eller sports-relaterte dødsfall.

Risiko for Idrettsskader

I 1998, baby boomers lidd mer enn 1 million sports-relaterte skader (med en kostnad på over $ 18 milliard i medisinske utgifter), med sykling, basketball, løping og baseball som ledelsen aktiviteter der disse skadene har oppstått. I 2006 klatret disse tallene til mer enn 500.000 skader relatert til basketball alene. Løping, sykling, fotball og andre idrettsskader utgjorde mer enn 2 millioner tilfeller. Disse tallene og smerte, medisinsk og tapt arbeidskostnader understreke viktigheten av sikkerhet i idrett.

Risiko for barn

I USA alene, mer enn 3.500.000 sports-relaterte skader rapportert hvert år for barn 14 og yngre. Nesten en tredjedel av barndommen skader er knyttet til idrettsaktiviteter, med tøyninger og forstuinger er mest vanlig. Døden er sjeldne, men de fleste sports-relaterte barndommen dødsfall kommer fra hjerneskader. Sykling, skating og skateboarding ulykker står for nesten halvparten av alle barne sports-relaterte hjerneskader. Mange stater og byer krever barn til å ha beskyttende hodeplagg når du deltar i disse aktivitetene, og mange barn (og deres foreldre) ignorere disse kravene.

Sports Safety

Hver idrett har regler for trygg og sunn deltakelse. Dette omfatter ofte enkle retningslinjene for å strekke før du begynner aktiviteten eller regler utformet for å hindre spillere i å skade hverandre og trenere til å overvåke spillet. Mange idretter har også spesialisert sikkerhetsutstyr, for eksempel spesielle sko for løpere å redusere risikoen for foten og leggen skade eller en rafting entusiast flytevest og hjelm. For å motta sanksjon som en sportsbegivenhet, må de fleste idrettsorganisasjoner presentere et sett med retningslinjer for sikkerhet og demonstrere hvordan disse retningslinjene vil bli gjennomført.

Sports Sikkerhetstips

De fleste idretter kan nytes trygt med noen enkle forholdsregler. Den første forholdsregel er å være i fysisk stand til å delta i idrett. Dette betyr ikke at du må være i utmerket form, men du må være minst minimalt i stand til å spille på det nivået som trengs. Hvis din kjører utholdenhet er bare 500 yards, ikke forsøk en maraton. Start med lange turer og jobbe deg opp gjennom jogging til mindre opplag og deretter videre til lengre løyper. Strekk før du starter en sport. Dette vil forbedre sirkulasjon, løsne muskler og redusere risikoen for muskel og leddskader.
Drikk vann før, under og etter sport aktivitet. Bruk alltid riktig utstyr og sikkerhetsutstyr. Følge reglene i spillet, både for god sportsånd og for sikkerhet.